Samsung A10S nasıl şarj edilmeli?

Makaleler
1
Yer
Gentoo.
Elimde bu cihaz var, bataryasının zarar görmesini istemiyorum. Yüzde kaçta şarja takıp kaçta çıkartayım? Başka öneri varsa o da olur pili daha uzun ve sağlıklı kullanabilmek için.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şarjı bitene kadar takmayın. Şarjı dolmadan almayın. Acil durum varsa alın sadece. Ben hep böyle kullandım telefonumu ve bataryası hala taş gibi.
Valla çoğu kişi yüzde yirmi altına düşürme yüzde doksanda al yazmış internette. Bilmiyorum, başka arkadaşlardan da öneri bekliyorum:)

Yüzde 3 iken kendin telefonu kapatıp şarja takman ve en az 96 iken şarjdan çıkarman sağlıklı olucaktır.

Şarjı 100'e kadar elektirikte kalmasın 85 gibi çek çok sağlıklı olur bu yöntemle hala iPhone 4S kullanıyorum 1 kere değişti sadece bataryası.

Elimde bu cihaz var, bataryasının zarar görmesini istemiyorum. Yüzde kaçta şarja takıp kaçta çıkartayım? Başka öneri varsa o da olur pili daha uzun ve sağlıklı kullanabilmek için.
Bence şarjda kullanma yeter. Bu konuda herkes farklı bir şey diyor. Zaten batarya nasıl kullanırsak kullanalım 3-4 seneden sonra genelde çöp oluyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı