Çözüldü Samsung A10s (SM-A107F/DS) Android 11'den aşağı düşürülebilir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Daha fazla  
Meslek
Belki Yazılımcı
Öncelikle nasıl yapabileceğimi tarif edebilir misiniz?

Android 10 veya daha düşük bir versiyon lazım. Bunu telefona yüklemek için sanırım Odin diye programa ihtiyacım var.

Bunu sormamın sebebi normalde onlarca video izleyip neye ihticayım olduğunu belirlemek yerine.
Birinin direkt bana yol göstermesi.
Cidden vaktimi harcayasım yok çok. Başka işlerimde varda.

Önceden yıllar önce Odin ile yüklemiştim sanırım ama pek hatırlamıyorum.

Cihazın modeli SM-A107F/DS
Samsung A10s Türkiye çift SIM kart.

Not: Olabildiğince düşük seviye Android istiyorum çünkü şu anki versiyon bunu yavaşlatıyor diye düşünüyorum. Android 8 olsa güzel olabilirdi.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Cevap: Hayır u sürümünün altina düşemezsiniz antirollback koruması var cihazda cihaz U8 ise Android 10'a kadar duşer.

Ayrıca en fazla bu sürüme kadar düşebiliyorsun.
ODin ile yüklemeye çalıştım kendi bulduğum sürümü. Birkaç kere denememe rağmen Odin hata verdi.

Sorun:
Bende Boot kısmından çıkmak için kapatma+ses kapatma tuşuna 7 saniye basılı tuttum.
Ama şuan ekrana birşey gelmiyor. Ekran açık gibi ama siyah .

Çözüm:
Odin boot menüsünde sıkışmış meğerse. Karanlık gözüksede bilgisayara bağlanıp Odin ile yükleme yapılabiliyor.
Bende en son sizin attığınız Android 10 u yükledim. Şuan yüklendi.

Sonuç:
Hala yavaş ama en azından kamera bir tık daha hızlı çekiyor.
Cevap: Hayır u sürümünün altina düşemezsiniz antirollback koruması var cihazda cihaz U8 ise Android 10'a kadar duşer.

Son düzenleme:

ODin ile yüklemeye çalıştım kendi bulduğum sürümü. Birkaç kere denememe rağmen Odin hata verdi.

Sorun:
Bende Boot kısmından çıkmak için kapatma+ses kapatma tuşuna 7 saniye basılı tuttum.
Ama şuan ekrana birşey gelmiyor. Ekran açık gibi ama siyah .

Çözüm:
Odin boot menüsünde sıkışmış meğerse. Karanlık gözüksede bilgisayara bağlanıp Odin ile yükleme yapılabiliyor.
Bende en son sizin attığınız Android 10 u yükledim. Şuan yüklendi.

Sonuç:

Son düzenleme:
Çözüm
Odin ile yüklemeye çalıştım kendi bulduğum sürümü. Birkaç kere denememe rağmen Odin hata verdi.

Sorun:
Bende boot kısmından çıkmak için kapatma+ses kapatma tuşuna 7 saniye basılı tuttum.
Ama şu an ekrana bir şey gelmiyor. Ekran açık gibi ama siyah.

Çözüm:
Bende en son sizin attığınız Android 10'u yükledim. Şu an yüklendi.

Sonuç:

Cihaz hard brick olmuş kendisini download moda girmiş en azından kurabilmişin cihaza.

Cihaz hard brick olmuş kendisini download moda girmiş en azından kurabilmişin cihaza.
Olmaması lazımdı. Odin yükleyemedim diye hata vermişti sürekli.
Belki ben çıkarken birşey oldu. Yada Odin yükledi ama hataylıdı.

Neyse bir daha böyle şeylerle uğraşasım yok.

İlginç bir not: Bu sırada eski laptopumu da windows 7 yüklüyorudum. Aşırı kolayca yükledip herşeyi hallettim. Chrome 7 ye uygunum demesine rağmen indirme kısmında asıl kullanmada uygunsuzdur diye yazı çıkarıyor. Hayret şu Google ın işine.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı