Samsung A10S yazılım güncellemesi yapılmalı mı?

Luna1057

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Telefon o kadar kötü halde ki sizce yapmalı mıyım? Açıklamasında cihazın genel kararlılığı iyileştirildi yazıyor ve telefon ana menüde bile kasıyor. Planlı eskitme olabilir mi? 3 yıldır yapmadım.

WhatsApp Image 2024-02-23 at 18.42.12_2ee2d90e.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Kasmanın basit bir yazılımla düzeleceğini sanmam. Ancak daha kötü edecek değil ya. Siz en iyisi güncelleyin, olmadı verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlayın.

Eğer sıfırlamaya hazırsanız Custom ROM bile atabilirsiniz. Bu işlem sizin planlı eskitme gibi endişelerinizi ortadan kaldırmakla kalmaz, telefonu Google'dan arındırmayı başarırsanız aygıt hızını arttırır.

Kasmanın basit bir yazılımla düzeleceğini sanmam. Ancak daha kötü edecek değil ya. Siz en iyisi güncelleyin, olmadı verileri yedekleyip fabrika ayarlarına sıfırlayın.

Eğer sıfırlamaya hazırsanız Custom ROM bile atabilirsiniz. Bu işlem sizin planlı eskitme gibi endişelerinizi ortadan kaldırmakla kalmaz, telefonu Google'dan arındırmayı başarırsanız aygıt hızını arttırır.
Hocam telefon benim değil annemin o yüzden Custom ROM atmak istemiyorum sıkıntı çıkabilir diye.

Ana menüde bile kasıyorsa bir sıfırla telefonu.
Her zaman olmuyor ama çok nadir de değil oyun bile oynanmıyor telefonda Android 11 güncellemesini yaptıktan sonra olmaya başladı bunlar telefonun RAM'i 2 GB olduğundan dolayı olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı