Kuracağın romun sitesine girip cihaz kodunu veya kod adını yazarsın. Unofficial kuracaksan tarayıcıya yazıp araştırman lazım. Hiç olmazsa gsi rom kurarsın. ( Tüm cihazlarda çalışabilir - çok optimize olmaz ancak fark ettirir. )
Hocam yazıyordum gormedim fotoğrafı. Link atabilir misin ?
böyle bir hata alıyorum hangisi nasıl bulacağım desteklenmiyor
Cihaza TWRP atmaya çalıştıgım zaman vbmeta dosyası yüklenmiyor ve brick oluyor stock ROM'u atıp tekrar düzeltiyorum ama nasıl TWRP atacağım bu telefona?
Custom ROM pek yok. Bulaşma derim. Root attın ise modül yükle, gereksiz uygulamaları sil, kernel yükle (bulamadım) falan filan. Telefon A127 ise sanırın Exynos 850 var. A125 modelinde ise MTK P35 olmalı. İkisi farklı işlemciler. A125'e ait hiçbir şey yükleme.
Custom ROM pek yok. Bulaşma derim. Root attın ise modül yükle, gereksiz uygulamaları sil, kernel yükle (bulamadım) falan filan. Telefon A127 ise sanırın Exynos 850 var. A125 modelinde ise MTK P35 olmalı. İkisi farklı işlemciler. A125'e ait hiçbir şey yükleme.
Hocam telefon zaten rootlu ben rootla birşeyler yapmak istiyorum hiç bir işime yaramadı gcam kuramıyorum twrp atamıyorum custom rom atamıyorum ben napcam ya?
Hocam telefon zaten rootlu ben rootla bir şeyler yapmak istiyorum hiçbir işime yaramadı GCAM kuramıyorum TWRP atamıyorum Custom ROM atamıyorum ben ne yapacağım ya?