flytx Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer NewYork/Queens 13 Ocak 2024 #1 Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Samsung A12 cihazıma custom ROM indirmeyi düşünüyorum ve cihazıma hangi custom ROM uyumludur billmiyorum. Bana yardımıcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2024
Merhaba arkadaşlar, yakın zamanda Samsung A12 cihazıma custom ROM indirmeyi düşünüyorum ve cihazıma hangi custom ROM uyumludur billmiyorum. Bana yardımıcı olur musunuz?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Ocak 2024 #2 O cihaza çalışan TWRP yok. eğer cihaz U3 sürüm ise var.
flytx Hectopat Katılım 27 Ocak 2021 Mesajlar 369 Çözümler 1 Yer NewYork/Queens 13 Ocak 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: O cihaza çalışan TWRP yok. Eğer cihaz U3 sürüm ise var. Genişletmek için tıkla... Odin ile custom ROM atabilir miyim şu anki Android sürümü çok kasıyor
Heribert Yavuz dedi: O cihaza çalışan TWRP yok. Eğer cihaz U3 sürüm ise var. Genişletmek için tıkla... Odin ile custom ROM atabilir miyim şu anki Android sürümü çok kasıyor
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.224 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 13 Ocak 2024 #4 flytx dedi: Odin ile custom ROM atabilir miyim şu anki Android sürümü çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Riskili girmeye değmez.
flytx dedi: Odin ile custom ROM atabilir miyim şu anki Android sürümü çok kasıyor. Genişletmek için tıkla... Riskili girmeye değmez.
G gravees1 Femtopat Katılım 28 Ocak 2025 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: O cihaza çalışan TWRP yok. eğer cihaz U3 sürüm ise var. Genişletmek için tıkla... root atılırsa twrpde çalışıyor.
Heribert Yavuz dedi: O cihaza çalışan TWRP yok. eğer cihaz U3 sürüm ise var. Genişletmek için tıkla... root atılırsa twrpde çalışıyor.