Samsung A12 vs Oppo A55

Emofisör

Hectopat
Katılım
11 Nisan 2021
Mesajlar
532
Çözümler
2
Yer
Çorum
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Avukat Sekreteri
Merhaba arkadaşlar, elimde iki cihaz var hangi cihaz daha iyidir farkları nedir? Hangi cihaz daha hızlıdır iyi performans gösterebilir? Kullanım şeklim şu şekildedir;

Sosyal medya.
Fotoğraf.
Arada bir oyun.
Günlük

Bu kullanım stiline göre, hangisi daha iyidir? Uygundur?
 

Hocam güncelleme konusunda Samsung tercihimdir ama biraz daha performans istiyorsanız Oppo A55 önerebilirim.
 
Hocam güncelleme konusunda Samsung tercihimdir ama biraz daha performans istiyorsanız Oppo A55 önerebilirim.
İki cihazda Android 13 sürümünde karşılaştırma sitelerine bakıyorum hep Samsung'a oy verilmiş %3'lük oranla farkla kazanıyor bana net bir şekilde şunu kullan sebepleri bunlar diyebileceğiniz cihaz hangisidir?
 

Samsung hocam güncelleme konusunda sizi üzmez ve uzun kullanım için gayet yeterli Samsung'un teknik servis desteği de çok iyi.
 
Samsung hocam güncelleme konusunda sizi üzmez ve uzun kullanım için gayet yeterli Samsung'un teknik servis desteği de çok iyi.
Zamanla yavaşlama yapıyor diyorlar güncelleme inanın umurumda pek değil, diğer tüm teknik özellikler benim için önemli
 
Hocam A55 kullanıyorum ve hem Android 12 hem 13 aldı. Daha dün güvenlik güncellemesi yaptım. Sanırım bu sene bitecek desteği. Size cihazı kısaca anlatayım.
Oyun Performansı ve Genel Performans:
PUBG vs oynayacaksanız pek tatmin etmez. Bende COC, CR, Subway Surfers vs oynarım sadece.
Telefonda pek takılma yok ama cihaz biraz yavaş diyebilirim. Daha seri bir cihazdan geçerseniz farkedebilir.

Batarya Ömrü:
Geçen sene Ağustos'ta aldım, hala bir günü çıkarabiliyor. Telefondan oyun oynamayı bıraktığım için ertesi güne bile biraz kalabiliyor bazen %30-40 kadar. 18W hızlı şarjla geliyor zaten ve hızı tatmin edici. Batarya konusunda üzmez diye düşünüyorum.

Kamera:
Cihazın en iyi yanı kamerası. Lightroom kullanarak çok güzel fotoğraflar elde edebiliyorum. Fotoğrafların stock hali de güzel genel olarak. Pro mod ile de güzel pozlar çıkıyor. Ön kamerası ve portre modu tatmin edici. Benim için tek eksiği geniş açı. Makro yerine geniş açı koysalarmış keşke.

Ekran:
Ekran 720p ve 60hz. Parlaklığı güneş altında biraz az gelebiliyor. 1080p bir ekrandan geçerseniz farkedebilir.

Genel olarak kötü bir cihaz değil. Çok iyi de değil. Ortalama. Benim işimi görüyor. Yazılım olarak, özellikleri olarak Oppo'dan memunum.

Malzeme kalitesi fena değil. Kutudan ince bir ekran koruyucu ile çıkıyor. Hep kılıf kullandım. Çok defa farklı pozisyonlarda düşürdüm, hala sağlam. Ekran koruyucu çizik dolu ama en ufak çatlak yok.

Cihazda hem yüz tanıma hem power butonu üstünde parmak izi okuyucu var. Yüz tanımayı aktif kullanmıyorum ama düzgün çalışıyor. Parmak izi son zamanlarda bazen algılamayabiliyor. Kılıfım biraz kalın belki ondan olabilir. Emin değilim.
 
İkisi de sizi üzmez Samsung alın derim özellikleri aynı neredeyse.
Şunuda belirteyim
Velhasıl oppo mu dersiniz?
 
İkisi arasında Samsung Galaxy A12 alınmalı derim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…