Samsung A15 alınır mı?

swaron

Hectopat
Makaleler
1
Merhaba, anneme telefon bakıyorum şu an Redmi 11 kullanıyor ama bozulmaya başladı. M14 almayı düşünüyordum ama A15i gördüm 6 GB RAM ve AMOLED ekran için alınır mı? Aradaki fiyat farkı 400TL Amazon'dan mavisini almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
2.ele geçip S20FE bak.

2.ele geçip S20FE bak.

Annesi napacak güncellemesi bitmiş bataryası zar zor günü çıkaran telefonu? Kamerasina veya islemcisine sozum yok tabii. Ama bence güncel cihaz alması daha mantıklı.

Annesi napacak güncellemesi bitmiş bataryası zar zor günü çıkaran telefonu? Kamerasina veya islemcisine sozum yok tabii. Ama bence güncel cihaz alması daha mantıklı.
Hocam S10+ için de aynısını söylüyoruz ama cihaz şu anki çoğu cihazı cebinden çıkarıyor.

Evet M14 A15'ten beter telefon 2. el almam diyosanız kesinlikle A15 bende almayı düşünüyorum.

Bütçeyi zorlarsan biraz 11kya A34 var çok sağlam telefon A15le aynı tasarım zaten ama A15'te alınır 0 almakta kararlıysan.

Bütçeyi zorlarsan biraz 11kya A34 var çok sağlam telefon A15le aynı tasarım zaten ama A15'te alınır 0 almakta kararlıysan.

Hocam bütçeyi sona zorladım zaten daha da çıkarsam kartı ödeyemem. Seçimlerden önce almak için bu aralar fazla yüklendik karta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…