Y yuzu Decapat Katılım 2 Mayıs 2023 Mesajlar 281 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2024 #1 Selam. Babama telefon aldım hediye, bu yüzden kutusunu açmıyorum. Acaba içindeki kablonun iki tarafı da Type-C mi? Ona göre adaptor alacağım. Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Temmuz 2024
Selam. Babama telefon aldım hediye, bu yüzden kutusunu açmıyorum. Acaba içindeki kablonun iki tarafı da Type-C mi? Ona göre adaptor alacağım. Teşekkürler.
kwabs Decapat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 1.542 Çözümler 17 Yer Reykjavik 23 Temmuz 2024 #2 Evet, kutudan çıkan kablonun iki tarafıda Type-C. Artı 0 Eksi Çözüm
O Otomaber Hectopat Katılım 19 Mart 2021 Mesajlar 1.223 Makaleler 12 Çözümler 3 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci: İ5-1240P - RAM: 16 GB - Ekran Kartı: İrıs Xe Graphics - Depolama: 512 GB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Serbest Çalışan 23 Temmuz 2024 #3 Yeni Samsung modellerinin çoğunun şarj kablosunun iki ucu da Type-C. A15'de bu şekilde diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 2:35'de zaten görünüyor. Artı 0 Eksi
Yeni Samsung modellerinin çoğunun şarj kablosunun iki ucu da Type-C. A15'de bu şekilde diye biliyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Dakika 2:35'de zaten görünüyor.