Samsung A16 alınır mı?

Bütçe
9500

893184

Zeptopat
Merhaba öğrenci vergi indirimi ile telefon almak istiyorum. Bu telefonu Babam kullanacak, ihtiyacı olan şey batarya ve mümkün olduğunca az kasması. 6 yıl güncelleme alması dolayısıyla Samsung modellerini inceledim ve A16 6 GB tam fiyat limitinin içinde kalıyor (9500 TL üst limit).Sizce alınabilir bir telefon mu?

Merhaba öğrenci vergi indirimi ile telefon almak istiyorum. Bu telefonu babam kullanacak, ihtiyacı olan şey batarya ve mümkün olduğunca az kasması. 6 yıl güncelleme alması dolayısıyla Samsung modellerini inceledim ve A16 6 GB tam fiyat limitinin içinde kalıyor (9500 TL üst limit).sizce alınabilir bir telefon mu?

Sosyal medyayı halleder babanı idare edeceğini düşünüyorum 7 sene güvenlik güncellemeside artısı.

Merhaba öğrenci vergi indirimi ile telefon almak istiyorum. Bu telefonu babam kullanacak, ihtiyacı olan şey batarya ve mümkün olduğunca az kasması. 6 yıl güncelleme alması dolayısıyla Samsung modellerini inceledim ve A16 6 GB tam fiyat limitinin içinde kalıyor (9500 TL üst limit).sizce alınabilir bir telefon mu?

Yenilenmiş S20 FE bakın derim.

Ben de anneme alıcam bunu. Normalde A06 alacaktım ama su geçirmez değilmiş o yüzden bozulma ihtimaline karşı bu modele yükselttim. Piyasada bundan güzel bu paraya telefon bulamadım. 6 yıl güncelleme olayı çok iyi 2031'e kadar yaşatacaklar telefonu.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı