Anneme sıfır A16 almayi dusunuyorum sizce alınır mı? O fiyata değer mi ve 4, 6, 8 GB RAM'li versiyonlari var islemci ayni oldugu surece 8 gbramlisini kullansam cok bir fark gorur muyum ve o fiyat bandina daha iyi oldugunu dusundugunuz telefon var mı?
Ben de babalar günü için babama 6 GB A16 düşünüyorum. Facebook, edevlet, whatsapp, youtube gibi uygulamaları kullanacak. Mediamarkt mağazasına gidip 4 GB versiyonunu deneyimle imkanım oldu. Bence az önce belirttiğim tarzda kullanacak kişiler için yeterli. İhtiyaçtan fazlasını almaya gerek yok.
En azından 6GB versiyonunu almak daha isabetli olacaktır, Samsung'un yazılım stratejisi malum. Onun dışında ekran konusunda sorun yaşayanlar gördüm ama o kadar da yaygın bir sorun değil sanırsam.
Ben de babalar günü için babama 6 GB A16 düşünüyorum. Facebook, edevlet, whatsapp, youtube gibi uygulamaları kullanacak. Mediamarkt mağazasına gidip 4 GB versiyonunu deneyimle imkanım oldu. Bence az önce belirttiğim tarzda kullanacak kişiler için yeterli. İhtiyaçtan fazlasını almaya gerek yok.