One UI 7 geldiği zaman çoğu kullanıcı her türlü modelde şarjın daha hızlı bittiğini söyledi , ayrıca bazı cihazlarda da yazılımda sorun çıkarttığı ile alakalı diğer internet sitelerinde belirtilmiş.Eğer deneyimleyen varsa deneyimlerini yazabilir mi?
Aynı işlemcili A24 modelde belli başlı problemler oldu. Isınması, yer yer arayüzde takılması ve şarjının hızlı bitmesi. Bunlar harici gayet hoş.Eğer deneyimleyen varsa deneyimlerini yazabilir mi?
One UI 7 geldiği zaman çoğu kullanıcı her türlü modelde şarjın daha hızlı bittiğini söyledi, ayrıca bazı cihazlarda da yazılımda sorun çıkarttığı ile alakalı diğer internet sitelerinde belirtilmiş.
Aynı işlemcili A24 modelde belli başlı problemler oldu. Isınması, yer yer arayüzde takılması ve şarjının hızlı bitmesi. Bunlar harici gayet hoş.
One UI 7 güncellemesi ile birlikte ekran süresinde düşüş yaşayan kullanıcılar var. Genel olarak performans açısından büyük bir sorun yok, ancak pilin hızlı tükendiğini söyleyenler olmuş. Samsung bu konuyla ilgili bazı düzeltme güncellemeleri yayınladı fakat bazı modellerde benzer sorunlar yaşanmaya devam ediyor. Eğer bu güncellemeyi yüklemeyi düşünüyorsan, sonrasında bir hard reset atmanızı tavsiye ederim. Bu sayede sistem temizlenmiş olur ve sorun yaşama ihtimaliniz azalır.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.