Türk Milliyetçi
Hectopat
Daha fazla
Samsung A2 Core telefon kullanıyorum. Sistemim Android GO Edition 8.1.0.telefonumda yer açmak için sıkıştırma özelliğini kullanmak istedim. Üç not defteri programını, Instagram Lite'yi, Twitter Lite'yi sıkıştırdım. Sıkıştırmadan önce sıkıştırırken programları kullanamayacağıma dair pencere çıktı. Kabul edip sıkıştırdım. Sonra bir baktım programlar silinmiş. Twitter'la Instagram Lite'yi geri yükledim. Onlarla ilgili sorunum çözüldü.
play.google.com
Birinci ve ikinci bağlantıdaki programları tekrar yükledim. Notlarım yazmıyordu ikinciye ya da üçüncüye yükleyince yazıyordu. Bu iki programla ilgili sorunlarım çözüldü.
Notepad - notes & memo app - Apps on Google Play ama bu üçüncü programı iki üç defa yükledim ama yazmıyor. Bir an önce notlarımı kurtarmalıyım. Çok fazla notum vardı. Hangi programla kurtarabilirim. Önerdiğiniz program var mı? Verilri kurtarmayı etkilememek için üzerlerine fazla not yazmadım. Sadece az sayıda not aldım. Onları da başka programa aktardım. En kısa zamanda cevap yazarsanız memnun olurum.
Notepad - Apps on Google Play
Tired from cumbersome notes managers? Try a simple notepad!
Notepad - notes & memo app - Apps on Google Play ama bu üçüncü programı iki üç defa yükledim ama yazmıyor. Bir an önce notlarımı kurtarmalıyım. Çok fazla notum vardı. Hangi programla kurtarabilirim. Önerdiğiniz program var mı? Verilri kurtarmayı etkilememek için üzerlerine fazla not yazmadım. Sadece az sayıda not aldım. Onları da başka programa aktardım. En kısa zamanda cevap yazarsanız memnun olurum.
Son düzenleyen: Moderatör: