AlperenKRN Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 378 4 Aralık 2020 #1 Merhabalar, bildiğiniz gibi yakın zamanda wild Rift çıkacak. Ben mobilden neredeyse hiç oyun oynamayan biriyim ama arkadaşlarım arasında çok wild Rift muhabbeti döndü. A2 Core kullanmaktayım wild Rift indirebilir miyim? Destekler mi?
Merhabalar, bildiğiniz gibi yakın zamanda wild Rift çıkacak. Ben mobilden neredeyse hiç oyun oynamayan biriyim ama arkadaşlarım arasında çok wild Rift muhabbeti döndü. A2 Core kullanmaktayım wild Rift indirebilir miyim? Destekler mi?
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 4 Aralık 2020 #2 Oyunun çıktığı gün bu sorunun cevabını alacaksınız.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 4 Aralık 2020 #3 Desteklemiyor(?). A2 Core'da 1GB RAM var.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 4 Aralık 2020 #4 Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 764467 Desteklemiyor(?). A2 Core'da 1GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei P9 Lite Mini destekler mi?
Samotne Ciasteczka dedi: Eki Görüntüle 764467 Desteklemiyor(?). A2 Core'da 1GB RAM var. Genişletmek için tıkla... Hocam Huawei P9 Lite Mini destekler mi?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 4 Aralık 2020 #5 PustiPowerV2 dedi: Hocam Huawei P9 Lite Mini destekler mi? Genişletmek için tıkla... SP 425 var P9 Lite Mini'de, yüksek ihtimalle oynayabileceksiniz. Aslında A2 Core çipset olarak o kadar güçsüz gözükmüyor ancak RAM tutuyor Wild Rift için.
PustiPowerV2 dedi: Hocam Huawei P9 Lite Mini destekler mi? Genişletmek için tıkla... SP 425 var P9 Lite Mini'de, yüksek ihtimalle oynayabileceksiniz. Aslında A2 Core çipset olarak o kadar güçsüz gözükmüyor ancak RAM tutuyor Wild Rift için.
egeecom Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #6 Yeni model olan telefonların hepsini destekleyecektir 1.5 GB minimum RAM kapasitesi var. 3 yıllık telefon ASUS ZenFone 3'ü bile 60FPS oynadım.
Yeni model olan telefonların hepsini destekleyecektir 1.5 GB minimum RAM kapasitesi var. 3 yıllık telefon ASUS ZenFone 3'ü bile 60FPS oynadım.
AlperenKRN Kilopat Katılım 20 Ocak 2019 Mesajlar 378 4 Aralık 2020 #7 egeecom dedi: Yeni model olan telefonların hepsini destekleyecektir 1.5 GB minimum RAM kapasitesi var. 3 yıllık telefon ASUS ZenFone 3'ü bile 60FPS oynadım. Genişletmek için tıkla... Yani A2 Core'da çalışır mı CoD Mobile indirilmiyor Google Play üzerinden. PUBG Mobile var ama.
egeecom dedi: Yeni model olan telefonların hepsini destekleyecektir 1.5 GB minimum RAM kapasitesi var. 3 yıllık telefon ASUS ZenFone 3'ü bile 60FPS oynadım. Genişletmek için tıkla... Yani A2 Core'da çalışır mı CoD Mobile indirilmiyor Google Play üzerinden. PUBG Mobile var ama.
egeecom Hectopat Katılım 29 Kasım 2020 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2020 #8 AlperenKRN dedi: Yani A2 Core'da çalışır mı CoD Mobile indirilmiyor Google Play üzerinden. PUBG Mobile var ama. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa çalışır fakat tek gerçek çözüm beklemek 4 gün kalmış şuracıkta.
AlperenKRN dedi: Yani A2 Core'da çalışır mı CoD Mobile indirilmiyor Google Play üzerinden. PUBG Mobile var ama. Genişletmek için tıkla... Bana kalırsa çalışır fakat tek gerçek çözüm beklemek 4 gün kalmış şuracıkta.
X xyngo Hectopat Katılım 19 Kasım 2019 Mesajlar 134 Makaleler 1 9 Aralık 2020 #9 PustiPowerV2 dedi: Hocam Huawei P9 Lite mini destekler mi? Genişletmek için tıkla... Destekler fakat depolama sıkınıtısı yaşayabilirsiniz. Bende P9 Lite 2017 kullanıyorum oyun olmamasına rağmen depolama dolu.
PustiPowerV2 dedi: Hocam Huawei P9 Lite mini destekler mi? Genişletmek için tıkla... Destekler fakat depolama sıkınıtısı yaşayabilirsiniz. Bende P9 Lite 2017 kullanıyorum oyun olmamasına rağmen depolama dolu.
PustiPowerV2 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Haziran 2020 Mesajlar 5.628 Makaleler 5 Çözümler 12 9 Aralık 2020 #10 xyngo dedi: Destekler fakat depolama sıkınıtısı yaşayabilirsiniz. Bende P9 Lite 2017 kullanıyorum oyun olmamasına rağmen depolama dolu. Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor. Telefonum içerisindeki her şeyi silme vakti gelmiş...
xyngo dedi: Destekler fakat depolama sıkınıtısı yaşayabilirsiniz. Bende P9 Lite 2017 kullanıyorum oyun olmamasına rağmen depolama dolu. Genişletmek için tıkla... Evet destekliyor. Telefonum içerisindeki her şeyi silme vakti gelmiş...