mstcf Picopat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 44 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Merhaba, Samsung A20 cihazıma ROM kuracakken ADB sideload'da kurulamadığını cihazı algılamadığını fark ettim.
Merhaba, Samsung A20 cihazıma ROM kuracakken ADB sideload'da kurulamadığını cihazı algılamadığını fark ettim.
Çözüm Heribert Yavuz 5 Ekim 2024 mstcf dedi: Hocam denedim, olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var. İlk önce Advanced wipe kısmından. Data'yı seçip, change file System'dan ilk önce ext2 yap sonra ext4 yap. Tekrar yineden başlat sonra cihazı.
mstcf dedi: Hocam denedim, olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var. İlk önce Advanced wipe kısmından. Data'yı seçip, change file System'dan ilk önce ext2 yap sonra ext4 yap. Tekrar yineden başlat sonra cihazı.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.223 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Ekim 2024 #2 mstcf dedi: Merhaba, Samsung A20 cihazıma ROM kuracakken ADB sideload'da kurulamadığını cihazı algılamadığını fark ettim. Genişletmek için tıkla... Adb sideload ile kurmanıza gerek yok. mstcf dedi: Merhaba, Samsung A20 cihazıma ROM kuracakken ADB Sideload'da kurulamadığını cihazı algılamadığını fark ettim. Genişletmek için tıkla... ADB sideload ile kurmanıza gerek yok. Artı 0 Eksi
mstcf dedi: Merhaba, Samsung A20 cihazıma ROM kuracakken ADB sideload'da kurulamadığını cihazı algılamadığını fark ettim. Genişletmek için tıkla... Adb sideload ile kurmanıza gerek yok. mstcf dedi: Merhaba, Samsung A20 cihazıma ROM kuracakken ADB Sideload'da kurulamadığını cihazı algılamadığını fark ettim. Genişletmek için tıkla... ADB sideload ile kurmanıza gerek yok.
KS KS mstcf Picopat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 44 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 Heribert Yavuz dedi: Adb sideload ile kurmanıza gerek yok. ADB sideload ile kurmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer türlü yaptığımdada zipi atamıyorum telefona Hata bu şekilde, ve eğer normal şekilde yüklemeye çalışırsam Dosya Gezgini çöküyor. Dosya Ekleri resim_2024-10-05_213744460.png 12,9 KB · Görüntüleme: 25 Son düzenleme: 5 Ekim 2024 Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Adb sideload ile kurmanıza gerek yok. ADB sideload ile kurmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Hocam diğer türlü yaptığımdada zipi atamıyorum telefona Hata bu şekilde, ve eğer normal şekilde yüklemeye çalışırsam Dosya Gezgini çöküyor.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.223 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Ekim 2024 #4 Wipe data ve internal Storage yapıp. Cihazı yineden baslatman lazım. ADB sideload çalışsa bile bu sebepten dolayı çalışmaz. Artı 0 Eksi
Wipe data ve internal Storage yapıp. Cihazı yineden baslatman lazım. ADB sideload çalışsa bile bu sebepten dolayı çalışmaz.
KS KS mstcf Picopat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 44 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #5 Hocam denedim, olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu var mıdır? Heribert Yavuz dedi: Wipe data ve internal Storage yapıp. Cihazı yineden baslatman lazım. ADB sideload çalışsa bile bu sebepten dolayı çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam denedim, olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu var mıdır? Heribert Yavuz dedi: Wipe data ve internal Storage yapıp. Cihazı yineden baslatman lazım. ADB sideload çalışsa bile bu sebepten dolayı çalışmaz. Genişletmek için tıkla...
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.223 Makaleler 6 Çözümler 146 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 5 Ekim 2024 #6 mstcf dedi: Hocam denedim, olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var. İlk önce Advanced wipe kısmından. Data'yı seçip, change file System'dan ilk önce ext2 yap sonra ext4 yap. Tekrar yineden başlat sonra cihazı. Artı 0 Eksi Çözüm
mstcf dedi: Hocam denedim, olmadı. Acaba başka bir çözüm yolu var mıdır? Genişletmek için tıkla... Var. İlk önce Advanced wipe kısmından. Data'yı seçip, change file System'dan ilk önce ext2 yap sonra ext4 yap. Tekrar yineden başlat sonra cihazı.
KS KS mstcf Picopat Katılım 20 Eylül 2024 Mesajlar 44 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #7 Heribert Yavuz dedi: Var. İlk önce Advanced wipe kısmından. Data'yı seçip, change file System'dan ilk önce ext2 yap sonra ext4 yap. Tekrar yineden başlat sonra cihazı. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam, acaba PC ile ilgili bir şey olabilir mi? Düzeltiyorum, sorun çözüldü teşekkür ederim. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Var. İlk önce Advanced wipe kısmından. Data'yı seçip, change file System'dan ilk önce ext2 yap sonra ext4 yap. Tekrar yineden başlat sonra cihazı. Genişletmek için tıkla... Olmadı hocam, acaba PC ile ilgili bir şey olabilir mi? Düzeltiyorum, sorun çözüldü teşekkür ederim.