ArasBayraktar Femtopat Katılım 25 Ekim 2020 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2020 #1 Arkadaşlar öncelikle merhaba, 4 gün önce Android 10 güncellemesi yaptım Samsung A20 cihazıma. Ama sonra ekran çentiği değişti, yuvarlak yerine kare gibi bir şey oldu. Resmini ekliyorum, iyi günler dilerim. Dosya Ekleri IMG-20201025-WA0002.jpg 161,2 KB · Görüntüleme: 85
Arkadaşlar öncelikle merhaba, 4 gün önce Android 10 güncellemesi yaptım Samsung A20 cihazıma. Ama sonra ekran çentiği değişti, yuvarlak yerine kare gibi bir şey oldu. Resmini ekliyorum, iyi günler dilerim.
Arocyn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2018 Mesajlar 2.050 Çözümler 18 Yer Burdur Krallığı 25 Ekim 2020 #2 Geliştirici seçeneklerinden ayarlanıyordu bu orayı kurcalarsanız ya da kapatırsanız çözülür büyük ihtimalle.
Geliştirici seçeneklerinden ayarlanıyordu bu orayı kurcalarsanız ya da kapatırsanız çözülür büyük ihtimalle.
B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 25 Ekim 2020 #3 Telefon hakkında-Yazılım bilgileri-Yapım numarasına ard arda basın. Sonrası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Telefon hakkında-Yazılım bilgileri-Yapım numarasına ard arda basın. Sonrası: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et