Custom ROM Samsung A20 için performanslı ROM önerisi

furyzstko

Hectopat
Daha fazla  
Samsung A20(5F) cihazıma en yüksek performanslı ROM ariyorum. Şu an voltageos var oyunlarda olsun uygulamalarda olsun mükemmel fakat arayüzü çok sıkıcı. Bunlar dışında şu HyperOS'da uygulamalara girip çıkarken şöyle bir akıcılık oluyor onun gibi olsun istiyorum. Nasıl yapabilirim? Bahsettiğim akıcılık şöyle:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam ben en son crDroid kurduğum zaman arayüzü gerçekten aşırı fazla kasıyordu, Instagram'da Reels izlerken, kaydırırken bile sanki GTA 5 açmış gibi donuyordu.

Hangi Android versiyonunu kurdunuz.

Hangi Android versiyonunu kurdunuz.

Android 14 kurmuştum hocam sonrasında Android sürümünü düşürmeme rağmen azalsa da devam ediyordu donması, zaten sonrasında PixelExperience geçtim crDroid geri döndüm fakat yine aynı sorunla karşılaştığım için farklı farklı ROM denemeye başladım voltageos yukledim. Simdi ise arayüzü kotu olduğu için değiştirmek istiyorum

Android 14 den 12 ye düşürmüşüm hocam ama yine devam etmiş kasması

Hocam yani şimdi fark ettim de kullandığınız cihazın böyle bir arayüz performansı vermesi zor biraz ama LineageOS deneyin.

Hocam yani şimdi fark ettim de kullandığınız cihazın böyle bir arayüz performansı vermesi zor biraz ama LineageOS deneyin.

LineageOS bildiğim kadarıyla bilgisayar yardımıyla kuruluyordu bir yazılım ile beraber adini unuttum simdi fakat bilgisayar ile yapma isine hiç bulaşmak istemiyorum en son yaptığımda cihazı 1 gün boyunca kullanamamıştım

Adı odinmis hocam simdi baktim

Bilgisayarsız TWRP ile de kuruluyor ya da kendi recovery si var ben SD karta atarak yaptım.

Bilgisayarsız TWRP ile de kuruluyor ya da kendi recovery si var ben SD karta atarak yaptım.

Peki hocam atabilir misiniz acaba bana bir tane? Bir de LineageOS dediğim videodaki gibi akıcılık verir mi?

Peki hocam atabilir misiniz acaba bana bir tane? Bir de LineageOS dediğim videodaki gibi akıcılık verir mi?

Hocam yanlış anlamayın ama beklemeyin elinizdeki cihazla zor yani.
Not: A20 için LineageOS yokmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…