Samsung A20 üzerinde Brawl Stars donuyor

İşletim sistemi
Android

LazAli

Femtopat
Daha fazla  
Brawl Stars donuyor ve kasıyor. Dükkana tıkladığımda 1 dakika sonra açıyor. Cihazım Samsung A20. 5 senedir kullanıyorum. Donanım özelliklerini attım. Telefon zayıf olduğu için mi? Yoksa başka bir sebepten mi böyle oluyor?

Dosya Ekleri

• Screenshot_20240628-013911_Opera.jpg
    Screenshot_20240628-013911_Opera.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 89
Son düzenleyen: Moderatör:
Brawl Stars donuyor ve kasıyor. Dükkana tıkladığımda 1 dakika sonra açıyor. Cihazım Samsung A20. 5 senedir kullanıyorum. Donanım özelliklerini attım. Telefon zayıf olduğu için mi? Yoksa başka bir sebepten mi böyle oluyor?

Galaxy A10 serisi artık kullanıma pek uygun değil. İşletim sistemleri cihazın donanımı için ağır bu sebeple kasıyor. Sıfırlamayı deneyebilirsiniz ya da gelişmiş seçeneklerden sanal RAM'i açabilirsin. İnternet üzerinde bu tür sorunlarla ilgili videolar vardır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Galaxy A10 serisi artık kullanıma pek uygun değil. İşletim sistemleri cihazın donanımı için ağır bu sebeple kasıyor. Sıfırlamayı deneyebilirsiniz ya da gelişmiş seçeneklerden sanal RAM'i açabilirsin. İnternet üzerinde bu tür sorunlarla ilgili videolar vardır.
Cihazı birçok kez sıfırladım bir düzelme olmadı. Arayüzde bile takılmalar oluyor zaten, animasyonları falan kaldırdığım halde. Artık telefonu değiştirme zamanım geldi sanırım.

Brawl Stars donuyor ve kasıyor. Dükkana tıkladığımda 1 dakika sonra açıyor. Cihazım Samsung a20. 5 senedir kullanıyorum. Donanım özelliklerini attım. Telefon zayıf olduğu için mi? Yoksa başka bir sebepten mi böyle oluyor?

Custom ROM + eureka kernel ile telefonu fişek gibi yapabilirsin.

Tabii bu konularda deneyimin yoksa bu işlere pek bulaşmanı tavsiye etmem ama denemektende zarar gelmez.

Tabii bu konularda deneyimin yoksa bu işlere pek bulaşmanı tavsiye etmem ama denemektende zarar gelmez.

Hocam telefonun vermediği şeyi bunlardan beklememek lazım.

Brawl Stars donuyor ve kasıyor. Dükkana tıkladığımda 1 dakika sonra açıyor. Cihazım Samsung a20. 5 senedir kullanıyorum. Donanım özelliklerini attım. Telefon zayıf olduğu için mi? Yoksa başka bir sebepten mi böyle oluyor?

Telefonun zayıf RAM depolama açısında işlemci frekansı da öyle o yüzden kasıyor.

Hocam telefonun vermediği şeyi bunlardan beklememek lazım.
Telefonun asıl performansını AOSP bir ROM ile çok rahat şekilde görebilirsiniz. Aradaki fark uçurum gibi oluyor. 2017 üretimli mi6 cihazım var ve Android 13 ile hiç kasma olmadan 3 saat süreyle 60 FPS Genshin Impact açabiliyorum. Deneyiminiz yoksa yanıltıcı sözler söylemeyiniz.

Dükkanın optimizayonu çöp şuan. Marketteki hiper teklifleri felan kalkınca rahatça girer çıkarsınız.

Çok teşekkür ederim. Bunu yaptım arayüzde kasma,donma çok azaldı. Brawl Stars hala kasıyor ama olsun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı