SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar elimde Samsung a20s cihaz var. Ben bazı uygulamaları kullanmak istiyorum fakat bunlar root atmamı istiyor cihaza. Bu cihaza nasıl root atabilirim?
Arkadaşlar elimde Samsung a20s cihaz var. Ben bazı uygulamaları kullanmak istiyorum fakat bunlar root atmamı istiyor cihaza. Bu cihaza nasıl root atabilirim?
berataytr11 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #2 O öyle elle yapılcak bir iş değil yasalda değil ama telefoncular yapıyor.
SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #3 berataytr11 dedi: O öyle elle yapılcak bir iş değil yasalda değil ama telefoncular yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım var nasıl root atarım peki?
berataytr11 dedi: O öyle elle yapılcak bir iş değil yasalda değil ama telefoncular yapıyor. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarım var nasıl root atarım peki?
berataytr11 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolar yardımcı olacaktır
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolar yardımcı olacaktır
SEN_BEN_O Hectopat Katılım 2 Haziran 2022 Mesajlar 107 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #5 berataytr11 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolar yardımcı olacaktır Genişletmek için tıkla... Hemen bakıp deniyorum yapamazsam tekrar yazarım teşekkürler hocam.
berataytr11 dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Videolar yardımcı olacaktır Genişletmek için tıkla... Hemen bakıp deniyorum yapamazsam tekrar yazarım teşekkürler hocam.
berataytr11 Centipat Katılım 28 Temmuz 2024 Mesajlar 125 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2025 #6 Sorun yok. 2. video işine yarar izledim.