2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 28 Aralık 2021 #1 Ekranı çok saçma şekilde bozuldu. Eve geldim, ekrana baktım, bölgesel şekilde köşesinden beyazlama ve sonra siyahlama var.
Ekranı çok saçma şekilde bozuldu. Eve geldim, ekrana baktım, bölgesel şekilde köşesinden beyazlama ve sonra siyahlama var.
Mesela Yani Hectopat Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 692 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Aralık 2021 #2 Ekran yanmış olabilir mi? A705 kullanıyorum benimki de yanmıştı da çok az benimkisi mercekle falan bakılması lazım belli olması için. A serisinde bu sorun çok fazla var. Çevremde de çok gördüm. Artı 0 Eksi
Ekran yanmış olabilir mi? A705 kullanıyorum benimki de yanmıştı da çok az benimkisi mercekle falan bakılması lazım belli olması için. A serisinde bu sorun çok fazla var. Çevremde de çok gördüm.
509401 Hectopat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 6.248 Çözümler 36 28 Aralık 2021 #3 260112 dedi: Ekranı çok saçma şekilde bozuldu. Eve geldim, ekrana baktım, bölgesel şekilde köşesinden beyazlama ve sonra siyahlama var. Genişletmek için tıkla... Servise götürün. Buradan en yakın servisi bulabilirsiniz. Bir Samsung Destek Merkezi Bulun | Samsung Türkiye Artı 0 Eksi
260112 dedi: Ekranı çok saçma şekilde bozuldu. Eve geldim, ekrana baktım, bölgesel şekilde köşesinden beyazlama ve sonra siyahlama var. Genişletmek için tıkla... Servise götürün. Buradan en yakın servisi bulabilirsiniz. Bir Samsung Destek Merkezi Bulun | Samsung Türkiye