kenantem Yoctopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #1 Arkadaşklar başlıkta da yazdığı gibi Samsung Galaxy A21S cihazıma U12 sürümüne uygun TWRP bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2025
Arkadaşklar başlıkta da yazdığı gibi Samsung Galaxy A21S cihazıma U12 sürümüne uygun TWRP bulamıyorum yardımcı olur musunuz?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 17 Nisan 2025 #2 kenantem dedi: Arkadaşklar başlıkta da yazdığı gibi Samsung Galaxy A21s cihazıma U12 sürümüne uygun TWRP bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... XDA developers ve Telegram grublarına bakın derim.
kenantem dedi: Arkadaşklar başlıkta da yazdığı gibi Samsung Galaxy A21s cihazıma U12 sürümüne uygun TWRP bulamıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... XDA developers ve Telegram grublarına bakın derim.
kenantem Yoctopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #3 Heribert Yavuz dedi: XDA developers ve Telegram grublarına bakın derim. Genişletmek için tıkla... Baktım ama u sürümü ile alakalı bir şey bulamadım. Cihazımın brick olmasından korkuyorum açıkçası.
Heribert Yavuz dedi: XDA developers ve Telegram grublarına bakın derim. Genişletmek için tıkla... Baktım ama u sürümü ile alakalı bir şey bulamadım. Cihazımın brick olmasından korkuyorum açıkçası.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.210 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 17 Nisan 2025 #4 kenantem dedi: Baktım ama u sürümü ile alakalı bir şey bulamadım. Cihazımın brick olmasından korkuyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Exynos işlemciler hard brick olmaz.
kenantem dedi: Baktım ama u sürümü ile alakalı bir şey bulamadım. Cihazımın brick olmasından korkuyorum açıkçası. Genişletmek için tıkla... Exynos işlemciler hard brick olmaz.
kenantem Yoctopat Katılım 13 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2025 #5 Heribert Yavuz dedi: Exynos işlemciler hard brick olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani istediğim u sürümünü kurmayı deneybilirim değil mi?
Heribert Yavuz dedi: Exynos işlemciler hard brick olmaz. Genişletmek için tıkla... Yani istediğim u sürümünü kurmayı deneybilirim değil mi?