Samsung A21S'ye Root nasıl atılır?

Bu adımları uygulayın:
OEM kilidini açın.
USB hata ayıklamayı açın.
Telefonu download moda alın.
Telefonu bilgisayara bağlayın.
Odin'de Auto reboot ayarını kapatın.
Odin ile bu dosyayı flashlayın:
Odin:
TWRP'ye girin.
Bu rehberimi uygulayın:

Flashlamak için hangi bölümü seçmem lazım?

İkinci olarak TWRP atmadan root atmak mümkün mü? İnternetten bakmıştım aynı model cihazıma sadece tek dosya flashlayarak bir restart ile root atanlar var. Ne kadar doğru bilmiyorum ancak formatlamak şart mı?

@avkila.tech,
AP kısmını seçeceksiniz. One Click root deniyor ona ama sizin cihaz için o yok.
Tamam hocam denerim.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bunun gibi videolar var dediğim gibi yapan. TWRP cihazı brick etmez değil mi

@avkila.tech,
Adımları düzgün yaparsanız etmez.
Hocam ses açma + power işe yaramıyordu, ben de adb komutları ile recovery'e girip bootloadera girdim. Şu anda entering fastboot mode... ekranında takılı kalmış durumda.

Direkt olarak download veya recovery mode'a giremiyorum. O yüzden adb komutları kullandım. Cihaz brick mi oldu?

Ses kapama + güç tuşu ile çıkardım, tekrar girmeyi deneyeceğim şimdi.

Hocam download moda girdim, blocked by oem diyor. Geliştiriciden de açtım ancak hala böyle. Sonrasında ise gittim fastboottan gireyim dedim yine o ekranda takılı kaldım.

@Umut Nas

@avkila.tech,
Adımları düzgün yaparsanız etmez.
Hocam download modda oem lock hatası veriyor. Bootloaderi unlock etsem edemiyorum entering fastboot mode kısmında kalıyor.

Son düzenleme:
Hocam download modda OEM lock hatası veriyor. Bootloader'i unlock etsem edemiyorum entering Fastboot mode kısmında kalıyor.

Bu sekilde dener misiniz?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Denerim denemesine de telefon formatlanacak mı? Orada factory data reset yapılacak tarzı şeyler yazıyor. SD karta atmak uzun sürer birazcık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…