Samsung A23 alınır mı?

Ne alırsanız alın Vatan gibi kazıkçı bir yerden almanızı tavsiye etmem.
2 kere telefon alındı eve hiç sorun yaşanmadı ama fiyat konusunda internet siteleri daha ucuz vatanda 5700 turuncu sitede 4900 tl

5000TL'nin üzerinde bir bütçeyi TFT ekranlı ve 4 GB RAM'e sahip bir cihaza vermek, keza bu RAM'in Samsung arayüzü ile size 2-3 yıl sorunsuz bir deneyim sunması zor. Birkaç gün önce yanılmıyorsam fiyatı 4500TL civarındaydı ve forumda bir arkadaşa önerildi keza bende o fiyat için tavsiye ettim, ancak bu fiyatı ile alınmaz.

evet birkaç hafta öncesine kadar 4500 tl civarındaydı sanırım xiaomi modellerine bakıcam

Telefonu bizzat kullanan birisi olarak öneriyormiyorum. Telefona gelen son güncelleme ile beraber şimdiden arayuzde takılmalar ve kasmalar yaşamaya başladım ki ben bu telefonu alalı 3 ay ya oldu ya olmadı.

Ayrıca kamerası gece çekimlerinde gerçekten berbat, on kamerada zoom özelliği yok. 90 hz açtığınız zaman şarj 1 gün zor dayanıyor. Nedenini anlayamadığım bir biçimde ara ara WiFi bağlantısı da kopmakta.

Hocam birde telefon cam mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…