Ayşe Köse Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 129 3 Aralık 2023 #1 Merhaba arkadaşlar. Elimde Samsung Galaxy A23 modelli telefon bulunuyor. Bu telefon üzerinde performans testleri, işlemleri yapmak istiyorum. Bu telefona uygun LineageOS bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
Merhaba arkadaşlar. Elimde Samsung Galaxy A23 modelli telefon bulunuyor. Bu telefon üzerinde performans testleri, işlemleri yapmak istiyorum. Bu telefona uygun LineageOS bulamadım. Yardımcı olabilir misiniz?
5 550519 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 6 Haziran 2022 Mesajlar 20.327 Makaleler 2 Çözümler 39 3 Aralık 2023 #2 @Umut Nas
Pencere bakıcısı Hectopat Katılım 14 Şubat 2022 Mesajlar 2.347 Makaleler 3 Çözümler 58 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Orta düzeyde bilgisayar tamircisi 3 Aralık 2023 #3 XDA sayfasında project exilir ROM'u var sadece.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 3 Aralık 2023 #4 GSI ROM öneririm.
Ayşe Köse Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 129 3 Aralık 2023 #5 Heribert Yavuz dedi: GSI ROM öneririm. Genişletmek için tıkla... Nereden bulabilirim?
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.217 Makaleler 6 Çözümler 144 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 3 Aralık 2023 #6 Ayşe Köse dedi: Nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Generic System Image (GSI) list - phhusson Are you looking for a GSI ROM for your Android device? If so, you have come to the right place! GSI stands for Generic System Image, and it is a pure magiskzip.com Burada bütün GSI ROM'lar var. crDroid tavsiyemdir.
Ayşe Köse dedi: Nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Generic System Image (GSI) list - phhusson Are you looking for a GSI ROM for your Android device? If so, you have come to the right place! GSI stands for Generic System Image, and it is a pure magiskzip.com Burada bütün GSI ROM'lar var. crDroid tavsiyemdir.
Ayşe Köse Centipat Katılım 17 Eylül 2023 Mesajlar 129 3 Aralık 2023 #7 Heribert Yavuz dedi: Generic System Image (GSI) list - phhusson Are you looking for a GSI ROM for your Android device? If so, you have come to the right place! GSI stands for Generic System Image, and it is a pure magiskzip.com Burada bütün GSI ROM'lar var. crDroid tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Heribert Yavuz dedi: Generic System Image (GSI) list - phhusson Are you looking for a GSI ROM for your Android device? If so, you have come to the right place! GSI stands for Generic System Image, and it is a pure magiskzip.com Burada bütün GSI ROM'lar var. crDroid tavsiyemdir. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.