Arkadaşlar selamlar. Bir Type-C to HDMI dönüştürücü aldım telefonum için. Dönüştürücüyü takıyorum, HDMI takıyorum ancak görüntü alamıyorum. USB ayarlarında bağlı cihaz seçili gözüküyor bu cihazı seç diyorum geçiş yapılamadı hatası veriyor? Ne yapabilirim yardımcı olursanız mutlu olurum. Telefonum Samsung A23.
Arkadaşlar selamlar. Bir Type-C to HDMI dönüştürücü aldım telefonum için. Dönüştürücüyü takıyorum, HDMI takıyorum ancak görüntü alamıyorum. USB ayarlarında bağlı cihaz seçili gözüküyor bu cihazı seç diyorum geçiş yapılamadı hatası veriyor? Ne yapabilirim yardımcı olursanız mutlu olurum. Telefonum Samsung a23.
Hocam ayrıca bir sorun daha var usb yi taktığım zaman usb ayarlarından "Bu Cihaz" seçeneğini seçemiyorum yalnızca "Bağlı Cihaz" seçeneği seçili gözüküyor yani sadece görüntü aktarımı değil fotoğraf, dosya vb. aktarma da yapamıyorum.
S serisi için mevcut mudur hocam S24 FE için mesela
Hocam ayrıca bir sorun daha var usb yi taktığım zaman usb ayarlarından "Bu Cihaz" seçeneğini seçemiyorum yalnızca "Bağlı Cihaz" seçeneği seçili gözüküyor yani sadece görüntü aktarımı değil fotoğraf, dosya vb. aktarma da yapamıyorum.