Samsung A23 Type-C to HDMI ile görüntü aktarılamıyor

settheboss

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Bir Type-C to HDMI dönüştürücü aldım telefonum için. Dönüştürücüyü takıyorum, HDMI takıyorum ancak görüntü alamıyorum. USB ayarlarında bağlı cihaz seçili gözüküyor bu cihazı seç diyorum geçiş yapılamadı hatası veriyor? Ne yapabilirim yardımcı olursanız mutlu olurum. Telefonum Samsung A23.

Arkadaşlar selamlar. Bir Type-C to HDMI dönüştürücü aldım telefonum için. Dönüştürücüyü takıyorum, HDMI takıyorum ancak görüntü alamıyorum. USB ayarlarında bağlı cihaz seçili gözüküyor bu cihazı seç diyorum geçiş yapılamadı hatası veriyor? Ne yapabilirim yardımcı olursanız mutlu olurum. Telefonum Samsung a23.

A serilerinde Type-C üzerinden görüntü aktarımı mevcut değil.

S serisi için mevcut mudur hocam S24 FE için mesela

Hocam ayrıca bir sorun daha var usb yi taktığım zaman usb ayarlarından "Bu Cihaz" seçeneğini seçemiyorum yalnızca "Bağlı Cihaz" seçeneği seçili gözüküyor yani sadece görüntü aktarımı değil fotoğraf, dosya vb. aktarma da yapamıyorum.

S serileri USB 3.1 ile HDMI desteği bulunuyor.
S serisi için mevcut mudur hocam S24 FE için mesela

Hocam ayrıca bir sorun daha var usb yi taktığım zaman usb ayarlarından "Bu Cihaz" seçeneğini seçemiyorum yalnızca "Bağlı Cihaz" seçeneği seçili gözüküyor yani sadece görüntü aktarımı değil fotoğraf, dosya vb. aktarma da yapamıyorum.
Teşekkür ediyorum hocam peki buna bi fikriniz çözümünün var mı acaba?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı