Samsung A23'e Android 14 ne zaman gelecek?

KingStannis

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Arkadaşlar iyi günler öncelikle. A23 model Samsung telefon kullanıyorum. Android 14 güncellemesi gelecek diyorlardı ve hatta 5G versiyonuna da gelmiş. Ancak benim telefonum 4G olduğu için geç gelecek herhalde diyordum. Sonradan bazı sitelerden baktığıma göre en geç 14 Ocak'a kadar gelir demişlerdi. Şu an 16 Ocak ve hala ortada bir şey yok. One UI sürümü 5.1. Yine başka bir siteden gördüğüm habere göre de (6 Ocak'ta paylaşmışlar) aslında 4G versiyona da gelmiş ancak bende hala Android 13, One UI 5.1 gözüküyor. Güncellemeleri denetlediğim zaman da yazılımınız güncel diyor. Eğer aynı modeli kullanıyorsanız sizlere geldi mi? Veya en geç ne zaman gelir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada bu siteye pek güvenmiyorum tam anlamıyla doğru değil gibi sürekli tarihleri öteliyorlar
Öteliyorlarsa sıkıntı olabilir. Daha önce kullanmadım bu siteyi ben de. Umarım bu sefer doğru tarih verirler. Resmi olarak tarihlere erişebileceğimiz bir site olsaydı güzel olurdu.

Öteliyorlarsa sıkıntı olabilir. Daha önce kullanmadım bu siteyi ben de. Umarım bu sefer doğru tarih verirler. Resmi olarak tarihlere erişebileceğimiz bir site olsaydı güzel olurdu.

Bu zaten Samsung'un kendi sitelerinden güvenilir sadece tarihi öteliyorlar ama ötelemezlerse doğru tarih oluyor.

Bende aynı modelden kullanıyorum hocam bana da hala gelmedi. Büyük ihtimalle güncelleme Türkiye'ye yayılmadı.

Arkadaşlar konuyu güncelliyim dedim çünkü bana az önce güncelleme geldi. Belki dün de gelmiş olabilir ama ben bugün kontrol ettiğim için yeni farkettim. Biraz geç geldi ama yine de gelmesi iyi oldu. Yardım eden, fikirlerini paylaşan herkese teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…