Samsung A24 alınır mı?

Bütçe
10 bin TL

m_fatih33

Decapat
Daha fazla  
Merhaba. Ben bir önceki konumda A34 almayı düşünmüştüm fakat çoğu yerde 12-13 binden aşağı yoktu ve bütçem 10 bindi. Ben de biraz araştırma yaptım falan A24 hoşuma gitti. Telefonda genelde sosyal medya, orta kalite oyunlar oynuyorum. Bende neredeyse 6 yıldır Samsung kullanıyorum ve arayüzüne alışkın olduğum için başka marka şeyler falan pek hoşuma gitmiyor sizce alınır mı? Yoksa başka modelini mi alayım?

Mağazadaki akıcılığa kanıp alma 1hafta sonra kasma donma başlıyor ve pili çokda başarılı değil. Bunları göz önüne alıp al.

A34 alman daha iyi olur genel olarak.

kanka ben daha bugn yeni a15 aldım 10biin tl banında alabiceğin en iyi telefonlardan biri baya hoşuma gitti baya kaliteli ram işlemci kamera batarya gayet yeterli tam bir f/p ürünü

2.el veya yenilenmiş telefon bak bu fiyatlara. Sıfır olan her telefondan daha iyi deneyim sunarlar büyük ihtimalle.

Mağazadaki akıcılığa kanıp alma 1hafta sonra kasma donma başlıyor ve pili çok da başarılı değil. Bunları göz önüne alıp al.

Çok biliyorsunuz. Ablam kullanıyor 6 ay oldu neredeyse. Hala ne bir kasma ne bir donma. Pili de gayet iyi bir buçuk gün,ağır kullanımda bir günü rahat çıkarıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…