Merhabalar. A24 için bir şarj aleti alacağım ancak Samsung'un sitesindekiler pahalı olduğunundan, diğer sitelerde de orjinalliğinden emin olmadığımdan dolayı buraya sormaya karar verdim.
Normalde EP-TA800X/EP-TA800N alacaktım, güvendiğim bir yer bulamadım.
Şu üçü arasında kaldım:
ANKER 312 Cube 20W USB-C Şarj Cihazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ANKER 312 Cube 20W USB-C Şarj Cihazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Philips Dlp4331c/12 25w Usb-c Duvar Şarj Adaptörü - Fiyatı, Yorumları
Philips Dlp4331c/12 25w Usb-c Duvar Şarj Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Biliyorum, üstte attıklarım muadili sayılabileceğinden 550-600TL bandına çıkma konusunda pek emin değilim.Samsung EP-TA800N 25W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz Fiyatı ve Özellikleri
Samsung EP TA800N 25W USB C Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!www.teknosa.com
A24'ün kutusunun içinden kablo çıkıyor yani tek adaptör gerekli
Eğer OG Samsung adaptör almak istemiyorsan ve 550-600 bandına çıkmayacaksan;Biliyorum, üstte attıklarım muadili sayılabileceğinden 550-600TL bandına çıkma konusunda pek emin değilim.
Adaptör aldın mı hocam?Merhabalar. A24 için bir şarj aleti alacağım ancak Samsung'un sitesindekiler pahalı olduğunundan, diğer sitelerde de orjinalliğinden emin olmadığımdan dolayı buraya sormaya karar verdim.
Normalde EP-TA800X/EP-TA800N alacaktım, güvendiğim bir yer bulamadım.
Şu üçü arasında kaldım:
ANKER 312 Cube 20W USB-C Şarj Cihazı Fiyat & Özellik | MediaMarkt
ANKER 312 Cube 20W USB-C Şarj Cihazı fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl.www.mediamarkt.com.tr
Philips Dlp4331c/12 25w Usb-c Duvar Şarj Adaptörü - Fiyatı, Yorumları
Philips Dlp4331c/12 25w Usb-c Duvar Şarj Adaptörü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Adaptör aldın mı hocam?
Bence orijinal al ben bir sürü uygun fiyatlı kullandım bir süre sonra takma açısına göre şarj süresi uzamaya başladıYok daha almadım
Bence orijinal al ben bir sürü uygun fiyatlı kullandım bir süre sonra takma açısına göre şarj süresi uzamaya başladı
2 kere çakmaya 300 vereceğine 1 orijinal al 600 ver daha iyi bence çünkü 25W çakmalar süper hızlı şarj desteklemiyor sadece orijinal şarj süper hızlı şarj ibaresini tetikliyor bence orijinal al bataryaya da zarar vermez.
Samsung EP-TA800N 25W USB-C Hızlı Şarj Adaptörü Beyaz Fiyatı ve Özellikleri en uygun burada güvenilir.
"20-100 1 saat civarında sarj oluyor" denmiş www.epey.com sitesinde.Bu adaptör 20'den 90'a ne kadar sürede doldurur? Ben Trendyol jüpi adlı satıcıdan aldım daha ucuz diye belki iade etmem gerekir orijinal değilse diye.