Brenoo Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2023 #11 KuoNN dedi: Başvuru ekranında ''Çift IMEI'' seçeneğini işaretleyerek başvurman gerekiyor. Usulsüzlük tespiti durumunda verilen miktar faiziyle geri alınır. Eki Görüntüle 2016389 Genişletmek için tıkla... Peki faturadaki numara farklı başvururken aynı kişin farklı bir numarasıyla başvursak sıkıntı çıkar mı?
KuoNN dedi: Başvuru ekranında ''Çift IMEI'' seçeneğini işaretleyerek başvurman gerekiyor. Usulsüzlük tespiti durumunda verilen miktar faiziyle geri alınır. Eki Görüntüle 2016389 Genişletmek için tıkla... Peki faturadaki numara farklı başvururken aynı kişin farklı bir numarasıyla başvursak sıkıntı çıkar mı?
epimedium Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2020 Mesajlar 1.616 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Kasım 2023 #12 Brenoo dedi: Peki faturadaki numara farklı başvururken aynı kişin farklı bir numarasıyla başvursak sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... 14 Kasım 2023 SALI okumanızı öneririm.
Brenoo dedi: Peki faturadaki numara farklı başvururken aynı kişin farklı bir numarasıyla başvursak sıkıntı çıkar mı? Genişletmek için tıkla... 14 Kasım 2023 SALI okumanızı öneririm.
Brenoo Hectopat Katılım 23 Ocak 2020 Mesajlar 131 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Kasım 2023 #13 epimedium dedi: 14 Kasım 2023 SALI okumanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... g) Satın alınan mobil telefon cihazı için kullanılacak telefon hattının satın alan öğrenciye ait olması Böyle bir şey yazıyor pek anlamadım. Sorduğum soruya pek cevap alamadım. Başka bir yerde de c) Kendi adına kayıtlı telefon numarasının, yazıyor. Burdanda olabilir anlamı çıkarıyorum.
epimedium dedi: 14 Kasım 2023 SALI okumanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... g) Satın alınan mobil telefon cihazı için kullanılacak telefon hattının satın alan öğrenciye ait olması Böyle bir şey yazıyor pek anlamadım. Sorduğum soruya pek cevap alamadım. Başka bir yerde de c) Kendi adına kayıtlı telefon numarasının, yazıyor. Burdanda olabilir anlamı çıkarıyorum.