Samsung A24 vs M34

Bütçe
8700
Hayır. Öyle düşünüyorum diyebilirsin ama öyledir diye kesin bilgi veremezsin.

Diyebilirim çünkü bu benim düşüncem değil. Kesin bilgi M34, teknik özellik olarak A24'ten daha iyi bir telefon. İster AnTuTu puanı olsun ister Geekbench puanı. İstediğiniz özellikleri kıyaslayabilirsiniz. M34 ile bir A serisi telefon kıyaslamak istiyorsanız A34'ten başlamanız lazım. Konu başlığı A34 vs M34 olsaydı o zaman farklı şeyler konuşulabilirdi, ama konumuz A24. İsteyen varsa da iki telefonun kıyaslamasına bakabilir.

Batarya dışında hangi konuda daha üstün hocam acaba?
Kıyaslama linkini bırakayım isterseniz incelersiniz.

Epey linki atmış kanıt olarak.Sen al tepe tepe kullan M34ü ama kimseye önerme bilip bilmeden. Tek artı olduğu yönü 120Hz. Onun dışında hiçbir fark yok. Bataryada da önde sayılmaz 2.30 saatte doluyor işkence bu eksi bir puan bile sayılabilir.

Daha kolay okursun diye basit arayüzü olan site linki attım. Orada yazan bilgiler doğru olmasına rağmen, telefon özelliklerine değinmeyip site adının epey olmasına niye takılıyorsun? Git başka sitede bak özelliklere ne fark edecek? Markanın resmi sitesine girip oradan okuduğunda A24'ün özellikleri mi artıyor?

Son düzenleyen: Moderatör:

İyi olduğunu iddia ettiğin bir nokta yok. Ekranının 120Hz olması sadece bir artı. Onun dışında kaba, ağır, estetik sıfır, giriş segment bir cihaz. Neyini savunuyorsun bunu anlamak zor.

İyi olduğunu iddia ettiğin bir nokta yok. Ekranının 120Hz olması sadece bir artı. Onun dışında kaba, ağır, estetik sıfır, giriş segment bir cihaz. Neyini savunuyorsun bunu anlamak zor.

Ben M34'e "çok iyi süper hızlı üst seviye cihaz" demiyorum. M34, A24'ten daha iyidir diyorum. Yani bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

Son düzenleme:
Ben M34'e "çok iyi süper hızlı üst seviye cihaz" demiyorum. M34, A24'ten daha iyidir diyorum. Yani bunu anlamak bu kadar zor olmamalı.

M34'ün tek iyi olduğu nokta ekran yenileme hızı. Bunun dışında A24 mükemmel ve daha iyi bir telefon. O bataryayı doldurana kadar yarım günün çöp oluyor bataryası çok dayansa neye yarar. Bilgin sıfır bari tartışmaya girme.

Son düzenleyen: Moderatör:

Burada tek iyi olunan nokta 120Hz. Sırf 120Hz için de 2.30 saat şarj dolum süresi beklemek aşırı mantıksız. Kaldı ki A24 90Hz.

Tamam dostum sen sadece dış görünüşüne göre telefon seçmeye devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…