Samsung A24 vs Redmi Note 13

Bütçe
13.000

PuffyVas

Centipat
Daha fazla  
Bu iki telefon arasında kaldım. Maksimum bütçe 13 k 1 TL bile arttıramam öyle diyeyim sizce bu bu iki telefondan hangisi daha iyi?

İşletim sistemi olarak tabii ki Samsung Xiaomi açık kaynaklık işletim sistemine sahip ve iyi değil 14 15 bin arası a 35 var biraz daha eklerseniz fiyatına göre daha iyisi olur.

Bu iki telefon arasında kaldım. Maksimum bütçe 13 k 1 TL bile arttıramam öyle diyeyim sizce bu bu iki telefondan hangisi daha iyi?
A24 alın Redmi almayın.
Redmi bir telefondan bekleyeceğiniz her şeyi yapıyor. Ama o pili var ya ah o pili bir de sürekli reklam bildirimi geliyor.

Bugüne kadar aynı fiyat bandında Samsung ile hangi çinli markayı kıyasladıysam sonuç aynı.
Samsung her zaman daha güçlü bir donanım sunuyor, çinli markalar da ekran kasa oranı ve hızlı şarj konusunda çok cömertler.
Yine Samsung arayüz ve güncelleme süresi olarak da çok önde.
Hissedilebilir en büyük farkları bu.

Hangisi sizin için önemliyse onu alın.

A25 öneririm.

A24 alın Redmi almayın.
Redmi bir telefondan bekleyeceğiniz her şeyi yapıyor. Ama o pili var ya ah o pili bir de sürekli reklam bildirimi geliyor.

Bir de kendi kendine uygulama indirmesi yok mu korkunç.

İşletim sistemi olarak tabii ki Samsung Xiaomi açık kaynaklık işletim sistemine sahip ve iyi değil 14 15 bin arası a 35 var biraz daha eklerseniz fiyatına göre daha iyisi olur.

Dediğim gibi hiç bütçe arttıramam ve ben Redmi Note 14 almayı düşünmüştüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…