Samsung A25 vs M34

Bütçe
10000

koala4

Centipat
Daha fazla  
Önceki telefonum neredeyse kullanılmaz hale geldiği için yeni telefon bakıyorum. Bütçem 10000 civarı ve gözüme bu iki telefon çarptı, işlemcileri aynı galiba. Bu iki telefonun eksi ve artılarını merak ediyorum. Varsa maksimum 11000 bandında başka önerilere açığım. Şimdiden teşekkürler.

M34'un batarya artisi var, A25'in ise hoparlöru daha iyi ve guncelleme destegi 1 yil daha fazla.

İkisinin arasında A25 tercih ederdim ben olsam.
2. el düşünürseniz S20 FE veya S20 bulabilirsiniz o paralara, bu iki telefonu da katlayıp geçer.
2. ele girmek istemiyorum. Peki neden A25'i tercih edersiniz?

M34'un batarya artisi var, A25'in ise hoparlöru daha iyi ve guncelleme destegi 1 yil daha fazla.
Hoparlörü çok sıkıntı olmaz, peki 1 yıl fazla desteğin ne kadar artısı olur? Aradaki fiyat + batarya farkına değer mi?

@koala4 A25 ile 7-9 saat arasi acik ekran suresi alırsıniz, M34 ile 8-11 saate cikabilir. Aradaki fiyat farkina degecegini dusunmuyorum.

2. ele girmek istemiyorum. Peki neden A25'i tercih edersiniz?

Hoparlörü çok sıkıntı olmaz, peki 1 yıl fazla desteğin ne kadar artısı olur? Aradaki fiyat + batarya farkına değer mi?

M serileri sıkıntı çıkartabiliyor, ayrıca stereo hoparlör mono hoparlöre göre gerçekten fark yaratıyor, daha yeni bir telefon, a*5 olduğundan anlayabilirsiniz, ancak her ne kadar uzun süre güncelleme alacak olsa da kasma donma yapacaktır ileride, giriş seviyesi telefon bunlar çünkü.
2. ele girmek istemiyor olsanızda üst segment telefon alabiliyorken şahsen A veya M serisine düşmezdim ben.

Kimse de ikisini de alma dememiş..hat cekim sorunlari ve asiri isnmadan cok sık bahsediliyor .sikayetvar'a iki teli de aratip bakabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…