Çözüldü Samsung A25'te Wi-Fi yavaşlıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Nokya

Picopat
Makaleler
4
Yer
Plüton
1 yıldır Samsung A25 kullanıyorum ve Wi-Fi'da problem var.
Özellikle Bluetooth açıkken internet çok yavaşlıyor.
Telefonu sıfırladım, yazılım güncel. Connectivity Labs'tan Wi-Fi list setting ayarını "show more" olarak ayarladım. Ona rağmen sayfalar zor yükleniyor, videolar zor açılıyor, oyunlarda ping çok yüksek.
Modem ZyXEL VMG3312-B10B, diğer cihazlarda sorun yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Teşekkürler

Yeni düzenleme: Kulaklığım eskidiği için değiştirdim. Müzik dinlerken vb. eskisi kadar kadar da yavaşlamıyor. Yine de tam hız değil ama yine de tamamen tıkanmıyor. Belki de yeni kulaklık Bluetooth 5.4 olduğu için olabilir çünkü daha önce kullanığım birden fazla kulaklık aynı şeyi yaşatıyordu. Ama emin değilim.

Yeni farkettim: kullandığım yerine "kullanığım" yazmışım ama otomatik birleştirme yüzünden mesaj eski kabul ediliyor ve düzenleyemiyorum. Sadece sona yeni mesaj ekleyebiliyorum.
Hocam ne yaparsanız yapıni Bluetooth açıkken ve kulaklık gibi data yükü bindiğinde Wi-Fi çok yavaşlar. Aynı modülü kullandıkları için sanırım. S20 FE telefonumda da öyleydi. S24 FE'de o sorunu yaşamıyorum mesela. Bunun çözümü yok.

Ayrıca Bluetooth 2.4 bandını kullandığı için Wi-Fi'niz 5 GHz destekliyorsa 5 GHz üzerinden bağlanmak da sorunu çözebiliyormuş.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ne yaparsanız yapıni Bluetooth açıkken ve kulaklık gibi data yükü bindiğinde Wi-Fi çok yavaşlar. Aynı modülü kullandıkları için sanırım. S20 FE telefonumda da öyleydi. S24 FE'de o sorunu yaşamıyorum mesela. Bunun çözümü yok.

Ayrıca Bluetooth 2.4 bandını kullandığı için Wi-Fi'niz 5 GHz destekliyorsa 5 GHz üzerinden bağlanmak da sorunu çözebiliyormuş.

Telefon 5GHz destekliyor ama modem 2.4 GHz.

Telefon 5GHz destekliyor ama modem 2.4 GHz.
Ben de büyük ihtimal yeni yeni 5ghz modem kullanmaya başladığım için sorun yaşamıyorum. Şimdi 2.4'e bağlansam benim de bluetooth cihaz bağlıyken internet hızım yavaşlar kesin.

Teşekkürler

Yeni düzenleme: Kulaklığım eskidiği için değiştirdim. Müzik dinlerken vb. eskisi kadar kadar da yavaşlamıyor. Yine de tam hız değil ama yine de tamamen tıkanmıyor. Belki de yeni kulaklık Bluetooth 5.4 olduğu için olabilir çünkü daha önce kullanığım birden fazla kulaklık aynı şeyi yaşatıyordu. Ama emin değilim.

Yeni farkettim: kullandığım yerine "kullanığım" yazmışım ama otomatik birleştirme yüzünden mesaj eski kabul ediliyor ve düzenleyemiyorum. Sadece sona yeni mesaj ekleyebiliyorum.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı