Samsung A25'ten iPhone 8 Plus'a geçilir mi?

Erenyapcs

Hectopat
Daha fazla  
Eylül ayında Samsung A25 aldım ancak sırf Apple deneyimi yaşamak istiyorum ve bir IPhone'a 50-60k para vermek istemiyorum.
Samsung'u yedekte tutacağım sırf deneyim olsun diye iPhone 8 Plus almayı düşünüyorum alınır mı?

Yani hocam Apple deneyimini yaşamak için Apple'ın güncelleme vermeyi kestiği bir cihaz ne kadar sağlıklı olur bilemiyorum.

8 Plus'ı hala severek kullanan tanıdıklarım var ama ilk çıktığından beri kullanıyorlar şu an çok çok sıkışık olmadığınız sürece para verilecek telefon değil.

Bu incelemeye bir bakın derim. 8 deneyimlerini anlattım ve Plus da bundan farklı olamaz sadece 1 GB fazla RAM'i var. A25'e bakın 7 yıllık telefona bakmayın artık. Soğudum telefonumdan.

Bir bakabilirsiniz özelliklerini gösteriyor genel olarak. İşlemcileri yakın ve kamera olarak iPhone daha iyi olabilir ama başka avantajı yok.

Yani biraz da heves açıkçası yıllardır var bu heves param kısıtlı yurt dışı telefon da almak istemiyorum ileride sorun çıkarır hani beğenmezsem geri satarım diye düşüncem vardı.

Bence A25, 8 Plus'u yedek bırakır kullanışlılık açısından A25 daha iyi bence.

Orası öylede hani bir laf vardır ya abi iPhone yaaa diye o yüzden alasım var beğenmessem geri satarım diye düşündüm.

Yıllarca heves ettim Apple'a bütçem kısıtlı hani sadece merak yani.

Geri satabileceğini sanmıyorum satsanda çok dipten satarsın. Tamam iPhone piyasası aktif ama o kadar da değil. Bence almaya değecek bir şey yok, 1 bilemedim 2haftada hevesiniz biter yana yana satmaya çalışırsınız.

Hocam herkesin kendine göre bir bütçsi ve telefon kullanma alışkanlığı var eğer yeter diyorsanız alın deneyin içinizde kalmasın ama Apple dediğinizde aklınıza 8 Plus gelmemesi gerektiğini bilerek alın.

Konu troll amaçlı açılmıştır lütfen mesaj yazmayınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…