dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar öğrenciyim. PUBG, PES falan oynarım bir de Instagram falan. İdeal midir? Oyun oynarken kasma falan yapar mı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim (farklı cihaz tavsiye etmeyin). Son düzenleyen: Moderatör: 1 Eylül 2025
Arkadaşlar öğrenciyim. PUBG, PES falan oynarım bir de Instagram falan. İdeal midir? Oyun oynarken kasma falan yapar mı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim (farklı cihaz tavsiye etmeyin).
eymendada Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #2 Oyun oynayacaksan çok bir beklentin olmasın ama günlük hayatta gayet yeterli olur.
Sadece_Emre Hectopat Katılım 13 Nisan 2022 Mesajlar 1.847 Çözümler 29 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: Gigabyte A520M K V2 AM4 Soket RAM: Corsair 32 GB RAM 4000MHz İşlemci: AMD Ryzen 5 5500 3.60GHz Power Supply: 800W Depolama: HP 500 GB SSD Ekran Kartı: Gigabyte GeForce RTX 3060 Tİ 12 GB İşletim Sistemi: Windows 11 Pro 24H2 Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Eylül 2025 #3 dolozgvi dedi: Arkadaşlar öğrenciyim. PUBG, PES falan oynarım bir de Instagram falan. İdeal midir? Oyun oynarken kasma falan yapar mı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim (farklı cihaz tavsiye etmeyin). Genişletmek için tıkla... Hocam ortalama bir cihaz ama oyunlarda öyle beklediğiniz gibi bir performans vermez. Farklı cihaz önermeyin demeseydiniz size A36 5G'yi önerecektim.
dolozgvi dedi: Arkadaşlar öğrenciyim. PUBG, PES falan oynarım bir de Instagram falan. İdeal midir? Oyun oynarken kasma falan yapar mı? Şimdiden yorumlarınız için teşekkür ederim (farklı cihaz tavsiye etmeyin). Genişletmek için tıkla... Hocam ortalama bir cihaz ama oyunlarda öyle beklediğiniz gibi bir performans vermez. Farklı cihaz önermeyin demeseydiniz size A36 5G'yi önerecektim.
dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #4 Sadece_Emre dedi: Hocam ortalama bir cihaz ama oyunlarda öyle beklediğiniz gibi bir performans vermez. Farklı cihaz önermeyin demeseydiniz size A36 5G'yi önerecektim. Genişletmek için tıkla... pubg 60 fps oynatmazmı
Sadece_Emre dedi: Hocam ortalama bir cihaz ama oyunlarda öyle beklediğiniz gibi bir performans vermez. Farklı cihaz önermeyin demeseydiniz size A36 5G'yi önerecektim. Genişletmek için tıkla... pubg 60 fps oynatmazmı
eymendada Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #5 dolozgvi dedi: PUBG 60 FPS oynatmazmı. Genişletmek için tıkla... Oynatır da yine de işlemci si yüzünden çok performans beklenmemesi lazim.
dolozgvi dedi: PUBG 60 FPS oynatmazmı. Genişletmek için tıkla... Oynatır da yine de işlemci si yüzünden çok performans beklenmemesi lazim.
dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #6 eymendada dedi: Oynatır da yine de işlemci si yüzünden çok performans beklenmemesi lazim. Genişletmek için tıkla... zaten çok oynamam 2 3 el rank atıp çıkarım o süre zarfında kasma falan olmasın yeter bunları karşılayabilecekse benim için yeter
eymendada dedi: Oynatır da yine de işlemci si yüzünden çok performans beklenmemesi lazim. Genişletmek için tıkla... zaten çok oynamam 2 3 el rank atıp çıkarım o süre zarfında kasma falan olmasın yeter bunları karşılayabilecekse benim için yeter
eymendada Femtopat Katılım 10 Mayıs 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #7 dolozgvi dedi: Zaten çok oynamam 2 3 el rank atıp çıkarım o süre zarfında kasma falan olmasın yeter bunları karşılayabilecekse benim için yeter. Genişletmek için tıkla... O zaman gayet yeterli olur hocam alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.
dolozgvi dedi: Zaten çok oynamam 2 3 el rank atıp çıkarım o süre zarfında kasma falan olmasın yeter bunları karşılayabilecekse benim için yeter. Genişletmek için tıkla... O zaman gayet yeterli olur hocam alacaksanız şimdiden hayırlı olsun.
dolozgvi Picopat Katılım 22 Aralık 2024 Mesajlar 172 Makaleler 5 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2025 #8 eymendada dedi: O zaman gayet yeterli olur hocam alacaksanız şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
eymendada dedi: O zaman gayet yeterli olur hocam alacaksanız şimdiden hayırlı olsun. Genişletmek için tıkla... çok teşekkür ederim
6 619968 Decapat Katılım 24 Ocak 2023 Mesajlar 88 Çözümler 1 1 Eylül 2025 #9 Oyunda bilmem ama yaklaşık 1 aydır a16 kullanıyorum, günlük kullanımda yeter de artar a10 serisi bile.
Oyunda bilmem ama yaklaşık 1 aydır a16 kullanıyorum, günlük kullanımda yeter de artar a10 serisi bile.