Samsung A30 güç tuşu bozuk, kilitlenmiyor

Asitsiz Soda

Decapat
Daha fazla  
Samsung A30 kullanıyorum. Güç tuşu bozuk mu tam olarak anlayamadım. Basılı tutulabiliyor, yani kapat, yeniden başlat göstergeleri çıkıyor. Ses kısma + Güç tuşu Screenshot da alabiliyorum. Ekran zaman aşımı yapıp denedim, ekran kilitlenince güç tuşuna basınca ekran geliyor.
Ama ekranı güç tuşundan kilitleyemiyorum. Güç tuşu bozulmamış ise neden kaynaklanabilir?
Ayrıca telefon kapanırsa güç tuşu çalışmazsa nasıl açacağım?

Son düzenleme:
Samsung A30 kullanıyorum. Güç tuşu bozuk mu tam olarak anlayamadım. Basılı tutulabiliyor, yani kapat, yeniden başlat göstergeleri çıkıyor. Ses kısma + Güç tuşu Screenshot da alabiliyorum. Ekran zaman aşımı yapıp denedim, ekran kilitlenince güç tuşuna basınca ekran geliyor.
Ama ekranı güç tuşundan kilitleyemiyorum. Güç tuşu bozulmamış ise neden kaynaklanabilir?
Ayrıca telefon kapanırsa güç tuşu çalışmazsa nasıl açacağım?

Güç tuşu sorunu genellikle darbe veya toz gibi nedenlerden kaynaklanabilir. Güç tuşu bozulmuş ise telefonunuzu yeniden başlatmak için şarjı bitirip şarja takabilir veya ses kısma + güç tuşu kombinasyonunu kullanabilirsiniz. Sorunun tam olarak ne olduğunu anlamak için telefonunuzu bir Samsung yetkili servisine götürmenizi tavsiye ederim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı