Çözüldü Samsung A30 TWRP kurulmuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Ethif

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, Samsung A30 cihazıma TWRP kuramıyorum. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açtım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cihazda ne hatası veriyor? Önemli olan o bir de. Cihazın bootloader açık mı?

Bir de resmi TWRP'ler. Çalışmıyor güvenlik sürümünden dolayı.
Custom binary recovery blocked by OEM lock hatası veriyor. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açıp download mode kısmına geldim. Bootloaderdan kastınız buysa eğer.

Custom binary recovery blocked by OEM lock hatası veriyor. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açıp download mode kısmına geldim. Bootloaderdan kastınız buysa eğer.

Hayır. Download modundaki ekranda. Device unlock mode. Olacak ses artırma olması. Gerekiyor ona 10 saniye. Basılı tutman gerekiyor.

Öyle bir şey çıkmıyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu işlemi yap.

Hocam yaptım ve telefon sıfırlandı. TWRP kurmaya çalıştım. Pass dedi fakat şuan Telefon açılmıyor direkt download ekranına atıyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…