Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Merhaba, Samsung A30 cihazıma TWRP kuramıyorum. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açtım. Samsung Galaxy A30 Samsung Galaxy A30 SM-A305F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2023
Merhaba, Samsung A30 cihazıma TWRP kuramıyorum. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açtım. Samsung Galaxy A30 Samsung Galaxy A30 SM-A305F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Çözüm L L lisra 19 Aralık 2023 Hocam TWRP ayarlarından factory reset, internal storage wipe yapıp encryption'u çözebilirsiniz belki. TWRP menüsünden sideload açık olduğuna emin misiniz? Ethif dedi: Eki Görüntüle 2057970 Genişletmek için tıkla... TWRP ana menüsünden "Advanced" sonrasında "ADB sideload" menüsüne girip CMD'ye komutu öyle yazın.
Hocam TWRP ayarlarından factory reset, internal storage wipe yapıp encryption'u çözebilirsiniz belki. TWRP menüsünden sideload açık olduğuna emin misiniz? Ethif dedi: Eki Görüntüle 2057970 Genişletmek için tıkla... TWRP ana menüsünden "Advanced" sonrasında "ADB sideload" menüsüne girip CMD'ye komutu öyle yazın.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Aralık 2023 #11 Ethif dedi: Hayır. Direkt bootloader ekranına atıyor. TWRP tekrar mı kurmam lazım acaba? Genişletmek için tıkla... Stock ROM'u tekrar kur. Ardından bu TWRP'yi dene. Bu çalışıyor olması lazım. Arşivimde buldum. twrp-3.4.0-0-Black-a30s.tar drive.google.com Artı 0 Eksi
Ethif dedi: Hayır. Direkt bootloader ekranına atıyor. TWRP tekrar mı kurmam lazım acaba? Genişletmek için tıkla... Stock ROM'u tekrar kur. Ardından bu TWRP'yi dene. Bu çalışıyor olması lazım. Arşivimde buldum. twrp-3.4.0-0-Black-a30s.tar drive.google.com
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #12 xopeSs dedi: Download ekranının sol üst kısmında hata mesajı varsa fotoğrafını atar mısınız? Büyük ihtimal vbmeta.img uyarısı vermiştir. Genişletmek için tıkla... VBMETA A305FDDS6CWA3 61135341R Heribert Yavuz dedi: Stock ROM'u tekrar kur. Ardından bu TWRP'yi dene. Bu çalışıyor olması lazım. Arşivimde buldum. twrp-3.4.0-0-Black-a30s.tar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam cihazıma uygun Stock ROM u nereden bulacağım Artı 0 Eksi
xopeSs dedi: Download ekranının sol üst kısmında hata mesajı varsa fotoğrafını atar mısınız? Büyük ihtimal vbmeta.img uyarısı vermiştir. Genişletmek için tıkla... VBMETA A305FDDS6CWA3 61135341R Heribert Yavuz dedi: Stock ROM'u tekrar kur. Ardından bu TWRP'yi dene. Bu çalışıyor olması lazım. Arşivimde buldum. twrp-3.4.0-0-Black-a30s.tar drive.google.com Genişletmek için tıkla... Hocam cihazıma uygun Stock ROM u nereden bulacağım
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Aralık 2023 #13 Ethif dedi: VBMETA A305FDDS6CWA3 61135341R. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim. Bu Attığım içerisinde vbmeta mevcut. Ethif dedi: Hocam cihazıma uygun stock ROM'u nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... İlkte bir TWRP'yi deneyin. Olmadı sonra kurarsınız. Samsung Galaxy A30 Firmware Download SM-A305G Free Download Samsung Galaxy A30 Firmware Download SM-A305G Free Download ⭐ Official and fast update ⭐ Max speed and free download ⭐ Best Samsung Galaxy website samfw.com Artı 0 Eksi
Ethif dedi: VBMETA A305FDDS6CWA3 61135341R. Genişletmek için tıkla... Tahmin etmiştim. Bu Attığım içerisinde vbmeta mevcut. Ethif dedi: Hocam cihazıma uygun stock ROM'u nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... İlkte bir TWRP'yi deneyin. Olmadı sonra kurarsınız. Samsung Galaxy A30 Firmware Download SM-A305G Free Download Samsung Galaxy A30 Firmware Download SM-A305G Free Download ⭐ Official and fast update ⭐ Max speed and free download ⭐ Best Samsung Galaxy website samfw.com
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #14 Ethif dedi: Vbmeta A305FDDS6cwa3 61135341r. Hocam cihazıma uygun stock ROM'u nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... Download Samsung Galaxy A30 SM-A3050 firmware bu siteden bulabilirsin. Bu indirdiğin Firmware dosyasının içindeki vbmeta.img`yi çıkart. Tar dosyası olarak paketleyip Odin'den AP bölümünden dosyayı telefona flash`la. Artı 0 Eksi
Ethif dedi: Vbmeta A305FDDS6cwa3 61135341r. Hocam cihazıma uygun stock ROM'u nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... Download Samsung Galaxy A30 SM-A3050 firmware bu siteden bulabilirsin. Bu indirdiğin Firmware dosyasının içindeki vbmeta.img`yi çıkart. Tar dosyası olarak paketleyip Odin'den AP bölümünden dosyayı telefona flash`la.
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #15 Heribert Yavuz dedi: Tahmin etmiştim. Bu Attığım içerisinde vbmeta mevcut. İlkte bir TWRP'yi deneyin. Olmadı sonra kurarsınız. Samsung Galaxy A30 Firmware Download SM-A305G Free Download Samsung Galaxy A30 Firmware Download SM-A305G Free Download ⭐ Official and fast update ⭐ Max speed and free download ⭐ Best Samsung Galaxy website samfw.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeyim. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Tahmin etmiştim. Bu Attığım içerisinde vbmeta mevcut. İlkte bir TWRP'yi deneyin. Olmadı sonra kurarsınız. Samsung Galaxy A30 Firmware Download SM-A305G Free Download Samsung Galaxy A30 Firmware Download SM-A305G Free Download ⭐ Official and fast update ⭐ Max speed and free download ⭐ Best Samsung Galaxy website samfw.com Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam deneyeyim.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Aralık 2023 #16 xopeSs dedi: Bu indirdiğin Firmware dosyasının içindeki vbmeta. İmg'yi çıkart. Tar dosyası olarak paketleyip Odin'den AP bölümünden dosyayı telefona Flash'la. Genişletmek için tıkla... Yapmasına gerek yok. attığım TWRP içerisinde mevcut. Artı 0 Eksi
xopeSs dedi: Bu indirdiğin Firmware dosyasının içindeki vbmeta. İmg'yi çıkart. Tar dosyası olarak paketleyip Odin'den AP bölümünden dosyayı telefona Flash'la. Genişletmek için tıkla... Yapmasına gerek yok. attığım TWRP içerisinde mevcut.
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #17 Hocam TWRP denedim. Telefon açılmıyor. Siyah Ekrandayım şuan Heribert Yavuz dedi: Yapmasına gerek yok. attığım TWRP içerisinde mevcut. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Hocam TWRP denedim. Telefon açılmıyor. Siyah Ekrandayım şuan Heribert Yavuz dedi: Yapmasına gerek yok. attığım TWRP içerisinde mevcut. Genişletmek için tıkla...
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #18 xopeSs dedi: Download Samsung Galaxy A30 SM-A3050 firmware bu siteden bulabilirsin. Bu indirdiğin Firmware dosyasının içindeki vbmeta. İmg'yi çıkart. Tar dosyası olarak paketleyip Odin'den AP bölümünden dosyayı telefona Flash'la. Genişletmek için tıkla... Yine vbmeta.img ile ilgili hata alıyorsanız bu yöntemi deneyin. Artı 0 Eksi
xopeSs dedi: Download Samsung Galaxy A30 SM-A3050 firmware bu siteden bulabilirsin. Bu indirdiğin Firmware dosyasının içindeki vbmeta. İmg'yi çıkart. Tar dosyası olarak paketleyip Odin'den AP bölümünden dosyayı telefona Flash'la. Genişletmek için tıkla... Yine vbmeta.img ile ilgili hata alıyorsanız bu yöntemi deneyin.
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #19 xopeSs dedi: Yine vbmeta.img ile ilgili hata alıyorsanız bu yöntemi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam siyah ekrandayım. Telefon açılmıyor. Galiba gitti. Artı 0 Eksi
xopeSs dedi: Yine vbmeta.img ile ilgili hata alıyorsanız bu yöntemi deneyin. Genişletmek için tıkla... Hocam siyah ekrandayım. Telefon açılmıyor. Galiba gitti.
Heribert Yavuz Gigapat Zamanın Tanığı Android Ustası Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 6.231 Makaleler 6 Çözümler 147 Yer Dimension C-137 Daha fazla Cinsiyet Diğer Meslek Video Editör 18 Aralık 2023 #20 Ethif dedi: Hocam TWRP denedim. Telefon açılmıyor. Siyah ekrandayım şu an. Genişletmek için tıkla... Ses kısma Power ile basılı tutarak. Yineden başlat sonra download moda al. Artı 0 Eksi
Ethif dedi: Hocam TWRP denedim. Telefon açılmıyor. Siyah ekrandayım şu an. Genişletmek için tıkla... Ses kısma Power ile basılı tutarak. Yineden başlat sonra download moda al.