Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #1 Merhaba, Samsung A30 cihazıma TWRP kuramıyorum. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açtım. Samsung Galaxy A30 Samsung Galaxy A30 SM-A305F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com Son düzenleyen: Moderatör: 18 Aralık 2023
Merhaba, Samsung A30 cihazıma TWRP kuramıyorum. Geliştirici seçeneklerinden OEM kilidini açtım. Samsung Galaxy A30 Samsung Galaxy A30 SM-A305F detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun. www.epey.com
Çözüm L L lisra 19 Aralık 2023 Hocam TWRP ayarlarından factory reset, internal storage wipe yapıp encryption'u çözebilirsiniz belki. TWRP menüsünden sideload açık olduğuna emin misiniz? Ethif dedi: Eki Görüntüle 2057970 Genişletmek için tıkla... TWRP ana menüsünden "Advanced" sonrasında "ADB sideload" menüsüne girip CMD'ye komutu öyle yazın.
Hocam TWRP ayarlarından factory reset, internal storage wipe yapıp encryption'u çözebilirsiniz belki. TWRP menüsünden sideload açık olduğuna emin misiniz? Ethif dedi: Eki Görüntüle 2057970 Genişletmek için tıkla... TWRP ana menüsünden "Advanced" sonrasında "ADB sideload" menüsüne girip CMD'ye komutu öyle yazın.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #21 Ethif dedi: Vbmeta A305FDDS6cwa3 61135341r. Hocam cihazıma uygun stock ROM'u nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... Download Samsung Galaxy A30 SM-A305F TUR Turkey A305FDDS6CWA3 firmware bu arada ben cihazın A305-FN olduğunu sanıyorum kusura bakmayın bu linkteki FW'yi indirin sonra dediğim yöntemi yapın. Artı 0 Eksi
Ethif dedi: Vbmeta A305FDDS6cwa3 61135341r. Hocam cihazıma uygun stock ROM'u nereden bulacağım. Genişletmek için tıkla... Download Samsung Galaxy A30 SM-A305F TUR Turkey A305FDDS6CWA3 firmware bu arada ben cihazın A305-FN olduğunu sanıyorum kusura bakmayın bu linkteki FW'yi indirin sonra dediğim yöntemi yapın.
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #22 Heribert Yavuz dedi: Ses kısma Power ile basılı tutarak. Yineden başlat sonra download moda al. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlatıyorum sonra siyah ekrana giriyor. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Ses kısma Power ile basılı tutarak. Yineden başlat sonra download moda al. Genişletmek için tıkla... Hocam yeniden başlatıyorum sonra siyah ekrana giriyor.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #23 Ethif dedi: Hocam yeniden başlatıyorum sonra siyah ekrana giriyor. Genişletmek için tıkla... Download menüsü gelene kadar ses açma + ses kısma + Power tuşuna uzun süre basılı tutun. Artı 0 Eksi
Ethif dedi: Hocam yeniden başlatıyorum sonra siyah ekrana giriyor. Genişletmek için tıkla... Download menüsü gelene kadar ses açma + ses kısma + Power tuşuna uzun süre basılı tutun.
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #24 Gelmiyor hocam. Samsung a30 logosu altında unofficial Samsung many problems vb vb şeyler yazıyor sonra siyah ekrana giriyor xopeSs dedi: Download menüsü gelene kadar ses açma + ses kısma + Power tuşuna uzun süre basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Telefonun kurtarılma şansı kalmadı mı acaba Artı 0 Eksi
Gelmiyor hocam. Samsung a30 logosu altında unofficial Samsung many problems vb vb şeyler yazıyor sonra siyah ekrana giriyor xopeSs dedi: Download menüsü gelene kadar ses açma + ses kısma + Power tuşuna uzun süre basılı tutun. Genişletmek için tıkla... Telefonun kurtarılma şansı kalmadı mı acaba
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #25 Ethif dedi: Gelmiyor hocam. Samsung A30 logosu altında unofficial Samsung many problems vb vb şeyler yazıyor sonra siyah ekrana giriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman tamam cihaz soft brick olmuş şanslısınız. Siyah ekrana girmeden dediğim kombinasyonları yaparsanız girmesi gerekiyor. Bende de aynı şekilde oluyordu biraz zorlamak gerekiyor girmesi için. Peki ya Recovery'e girebiliyor musun? Artı 0 Eksi
Ethif dedi: Gelmiyor hocam. Samsung A30 logosu altında unofficial Samsung many problems vb vb şeyler yazıyor sonra siyah ekrana giriyor. Genişletmek için tıkla... O zaman tamam cihaz soft brick olmuş şanslısınız. Siyah ekrana girmeden dediğim kombinasyonları yaparsanız girmesi gerekiyor. Bende de aynı şekilde oluyordu biraz zorlamak gerekiyor girmesi için. Peki ya Recovery'e girebiliyor musun?
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #26 xopeSs dedi: O zaman tamam cihaz soft brick olmuş şanslısınız. Siyah ekrana girmeden dediğim kombinasyonları yaparsanız girmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz kombinasyonu yaptım fakat o ekran geliyor sonra da siyah ekrana giriyor. Siyah ekrandan sonra telefon kapanmıyor galiba. Artı 0 Eksi
xopeSs dedi: O zaman tamam cihaz soft brick olmuş şanslısınız. Siyah ekrana girmeden dediğim kombinasyonları yaparsanız girmesi gerekiyor. Genişletmek için tıkla... Hocam dediğiniz kombinasyonu yaptım fakat o ekran geliyor sonra da siyah ekrana giriyor. Siyah ekrandan sonra telefon kapanmıyor galiba.
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #27 Ethif dedi: Hocam dediğiniz kombinasyonu yaptım fakat o ekran geliyor sonra da siyah ekrana giriyor. Genişletmek için tıkla... Siyah ekrandan sonra döngüye giriyor mu yani kendi kendine yeniden başlıyor mu? Artı 0 Eksi
Ethif dedi: Hocam dediğiniz kombinasyonu yaptım fakat o ekran geliyor sonra da siyah ekrana giriyor. Genişletmek için tıkla... Siyah ekrandan sonra döngüye giriyor mu yani kendi kendine yeniden başlıyor mu?
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #28 xopeSs dedi: Siyah ekrandan sonra döngüye giriyor mu yani kendi kendine yeniden başlıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır Artı 0 Eksi
xopeSs dedi: Siyah ekrandan sonra döngüye giriyor mu yani kendi kendine yeniden başlıyor mu? Genişletmek için tıkla... Hayır
xopeSs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ağustos 2019 Mesajlar 2.008 Makaleler 1 Çözümler 16 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #29 Ethif dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Siyah ekrana geldiği gibi dediğim kombinasyonu yapın eğer gelmezse gelene kadar basılı tutun bırakmayın. Artı 0 Eksi
Ethif dedi: Hayır. Genişletmek için tıkla... Siyah ekrana geldiği gibi dediğim kombinasyonu yapın eğer gelmezse gelene kadar basılı tutun bırakmayın.
KS KS Ethif Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 197 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Aralık 2023 #30 Ethif dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... Siyah ekrandayken bilgisayara usb ile bağladığımda bağlantı sesi geliyor. Artı 0 Eksi
Ethif dedi: Hayır Genişletmek için tıkla... Siyah ekrandayken bilgisayara usb ile bağladığımda bağlantı sesi geliyor.