Samsung A30'dan iPhone 7'ye geçilir mi?

Donanımları çağ dışı mı? dostum XR'da XS'deki işlemcinin aynısı var, biraz araştır bari.
720p'den hallice 60HZ IPS LCD ekran, Tek kamera, 15W desteği. A12 işlemci dışında elle tutulur, günümüze ayak uydurabilir bir özelliği yok; kaldı ki işlemcisi de öyle aman aman övecek bir işlemci de değil. Gayet çağ dışı bir donanımla geliyor. (Xr için konuşuyorum. i7 ve i8'e değinmiyorum bile)

Arayüzde ve Instagram, YouTube gibi uygulamalarda benim eski iPhone 6 bile kasmıyor hocam?

Arayüzde kasmıyor zaten. Instagram'da şarjı 50 altına inince ses önden gidiyor video arkadan geliyordu. YouTube'da 15dk aralıksız video izledikten sonra bir süre kasıyor sonra kendine geliyordu. Oyun oynamak istediğimde ısiniyor zaten o ayrı mesele ama bazen ekran donup kalıyordu, kilit tuşuna basınca ekran hafif kararıyor ama o görüntü orada kalıyordu mecburen telefonu resetlemem gerekiyordu.

32 GB yeterli olur mu?
Hocam Elimde bahsettiğiniz cihaz var. (iPhone 7 32GB) Arada raftan alıp şarjını doldurup iki oynuyorum.

Sormak istediğiniz bir şey varsa doğrudan alıntılayıp sorabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı bilip ona göre alın/almayın demek isterim.

Benim cihazı değiştirme sebebim düşük hafıza, batarya ve kamera performansıydı. Ben olsam almazdım ama sizin ihtiyaçlarınıza belki hitap eder.

Ekran olarak dizi film izleme gibi bir derdiniz yoksa günü gayet iyi bir şekilde geçirten bir ekran, sadece kamera sayısına bakarak çağ dışı donanım diyorsunuz ya yazık. 15W desteği az mı? Ayrıca A12 günümüzde çok iyi bir işlemci. Çoğu orta segment Android telefonu tokatlar her iki telefonda. Bu dediklerinizi lütfen XS içinde deyin.

Hocam telefonda oyun oynayan biri değilim. Kamera iyi olursa bir tık iyi olur her türlü Samsung A30'dan iyi olacağı için onu geçiyorum. Yapacağım şeyler Netflix de film izlemek. Instagram, WhatsApp, TikTok, Discord gibi uygulamalarda takılmak. Telefon küçük olduğu için ayrı bir seviyorum büyük telefonlar hoşuma gitmiyor. Aradığım özellikler bunlar. @EsatKa

Kamerası iyi. Yazılımı güncel, en az 3 yıl daha uygulama ve güvenlik güncellemeleri alacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…