S Safa4145 Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #1 Herkese selam. Telefonumu şarjda kullanırken dokunmatik sorunsuz çalışıyor, şarjdan çıkarttığımda ise isterse çalışıyor. İstemezse çalışmıyor (genelde istemiyor) herhalde. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Ekran değiştirmeden çözüm var mı? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Mayıs 2025
Herkese selam. Telefonumu şarjda kullanırken dokunmatik sorunsuz çalışıyor, şarjdan çıkarttığımda ise isterse çalışıyor. İstemezse çalışmıyor (genelde istemiyor) herhalde. Sorunun yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Ekran değiştirmeden çözüm var mı?
Taha_Erdem Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #2 Sıfırlamayı denedin mi?
S Safa4145 Decapat Katılım 6 Ekim 2023 Mesajlar 93 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Mayıs 2025 #3 Çok kez hard reset denedim TWRP kurup farklı ROM denedim hiçbir şekilde düzelmedi. Taha_Erdem dedi: Sıfırlamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... . Son düzenleme: 17 Mayıs 2025
Çok kez hard reset denedim TWRP kurup farklı ROM denedim hiçbir şekilde düzelmedi. Taha_Erdem dedi: Sıfırlamayı denedin mi? Genişletmek için tıkla... .
Taha_Erdem Decapat Katılım 2 Temmuz 2023 Mesajlar 577 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Mayıs 2025 #4 Safa4145 dedi: Çok kez hard reset denedim TWRP kurup farklı ROM denedim hiçbir şekilde düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Galiba bataryadan sıkıntı bir sorun bataryayı değiştirdin mi?
Safa4145 dedi: Çok kez hard reset denedim TWRP kurup farklı ROM denedim hiçbir şekilde düzelmedi. Genişletmek için tıkla... Galiba bataryadan sıkıntı bir sorun bataryayı değiştirdin mi?