Just a Minute Hectopat Katılım 17 Şubat 2021 Mesajlar 3.345 Çözümler 5 Yer Düzce Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Eylül 2021 #11 Quantum9 dedi: Realme 7 ve bütçe yükselebilirse A52 tavsiyemdir. A32'ye bulaşmayın hocam, özellikleri kırpılıp piyasaya sürülmüş bir telefon. Genişletmek için tıkla... Annem A51 kullanıyor hocam, A52 ile öyle çok fark var mı?
Quantum9 dedi: Realme 7 ve bütçe yükselebilirse A52 tavsiyemdir. A32'ye bulaşmayın hocam, özellikleri kırpılıp piyasaya sürülmüş bir telefon. Genişletmek için tıkla... Annem A51 kullanıyor hocam, A52 ile öyle çok fark var mı?
Quantum9 Kilopat Katılım 10 Kasım 2020 Mesajlar 6.972 Makaleler 9 Çözümler 22 Yer Beşiktaş / İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İş Geliştirme 3 Eylül 2021 #12 Just a Minute dedi: Annem A51 kullanıyor hocam, A52 ile öyle çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Çok fark yok hocam. Karşılaştırmalarını izleyebilirsiniz zaten.
Just a Minute dedi: Annem A51 kullanıyor hocam, A52 ile öyle çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Çok fark yok hocam. Karşılaştırmalarını izleyebilirsiniz zaten.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 3 Eylül 2021 #14 Just a Minute dedi: Annem A51 kullanıyor hocam, A52 ile öyle çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam. Daha iyi bir işlemci, bariz daha iyi bir kamera, çok daha güncel bir cihaz + olarak kendisinden üst segment olanlardan bile daha fazla güncelleme alacak
Just a Minute dedi: Annem A51 kullanıyor hocam, A52 ile öyle çok fark var mı? Genişletmek için tıkla... Var hocam. Daha iyi bir işlemci, bariz daha iyi bir kamera, çok daha güncel bir cihaz + olarak kendisinden üst segment olanlardan bile daha fazla güncelleme alacak