arasduven Hectopat Katılım 21 Temmuz 2022 Mesajlar 160 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #21 arasduven dedi: A23 A32 Redmi Note 10s arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Sence hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Hocam oyun oynarken soğutucu fan takabilirseniz Note 10s daha iyi. Genişletmek için tıkla... O nasil oluyo arasduven dedi: Sence O nasil oluyo Genişletmek için tıkla... A23 alacaktım sitede Tft ekran yazıyor
arasduven dedi: A23 A32 Redmi Note 10s arasında kaldım. Genişletmek için tıkla... Sence hacıWHAT ile KaraGÖZ dedi: Hocam oyun oynarken soğutucu fan takabilirseniz Note 10s daha iyi. Genişletmek için tıkla... O nasil oluyo arasduven dedi: Sence O nasil oluyo Genişletmek için tıkla... A23 alacaktım sitede Tft ekran yazıyor
hacıWHAT ile KaraGÖZ Hectopat Katılım 24 Mart 2020 Mesajlar 764 Makaleler 1 Çözümler 3 18 Haziran 2023 #22 arasduven dedi: Sence. O nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon ısınmadıgı sürece çok güzel oyunlarda ısınmasını engelleyebilirseniz güzel telefon kamera hariç.
arasduven dedi: Sence. O nasıl oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam telefon ısınmadıgı sürece çok güzel oyunlarda ısınmasını engelleyebilirseniz güzel telefon kamera hariç.
React Centipat Katılım 19 Ocak 2023 Mesajlar 752 Çözümler 6 18 Haziran 2023 #23 A23, A32 birbirinden çöp cihazlar. O fiyatları asla hak etmiyorlar, hat üzerine almaktansa gidin bir telefoncudan 2.el taksitle telefon alın. Zaten hat üzerine aldiginiz zaman da bayağı vade farkı koyuyor.
A23, A32 birbirinden çöp cihazlar. O fiyatları asla hak etmiyorlar, hat üzerine almaktansa gidin bir telefoncudan 2.el taksitle telefon alın. Zaten hat üzerine aldiginiz zaman da bayağı vade farkı koyuyor.
Sooend Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 228 9 Ağustos 2023 #24 arasduven dedi: Samsung A32 alınır mı? Telefon. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak istiyorsan alma normal kullanım için alınabilir ısınma sorunları var.
arasduven dedi: Samsung A32 alınır mı? Telefon. Genişletmek için tıkla... Oyun oynamak istiyorsan alma normal kullanım için alınabilir ısınma sorunları var.