Kafama çok takılıyor, Helio G80 işlemcisi ve 6 GB RAM'i olan A32 için Custom ROM vakti gelmiş midir? Ayrıca root gizlemesi nasıl yapılıyor? Root gizleme olaylarından biraz çekinmiyor değilim.
Kafama çok takılıyor, Helio G80 işlemcisi ve 6 GB RAM'i olan A32 için Custom ROM vakti gelmiş midir? Ayrıca root gizlemesi nasıl yapılıyor? Root gizleme olaylarından biraz çekinmiyor değilim.
Şu nasıldır hocam?Varsa One UI Custom ROM. Root olarak KernelSU uyumlu kernel kullanın. Root gizleme ile uğraşmayın.
Şu nasıldır hocam?
![]()
A32 4G "Android 14, OneUI 6.1 with AI🔥" ported from A34 by FlameOSGroup
!!!EXTREMELY FAST & SMOOTH!!! 😍 #ROM is credited to Flame OS Group# A32 4G ANDROID 14 OneUI 6.1 with AI Version 1: Completed Version 2: Completed Version 3: Completed/Stable Version 4: Aborted Version 5: Released on 6/26/24 (if you're...xdaforums.com
Hocam rahatsız ediyorum ama kamera düzeltme için paylaşılan link ölü de, method 1 yerine method 2'yi mi yapmam gerek illa?Geçebilirsiniz.
Hocam rahatsız ediyorum ama kamera düzeltme için paylaşılan link ölü de, method 1 yerine method 2'yi mi yapmam gerek illa?
![]()
A32 4G "Android 14, OneUI 6.1 with AI🔥" ported from A34 by FlameOSGroup
!!!EXTREMELY FAST & SMOOTH!!! 😍 #ROM is credited to Flame OS Group# A32 4G ANDROID 14 OneUI 6.1 with AI Version 1: Completed Version 2: Completed Version 3: Completed/Stable Version 4: Aborted Version 5: Released on 6/26/24 (if you're...xdaforums.com
XDA çöktü derken? Site çalışıyor ve TWRP'yi indirebiliyorum.XDA şu an çöktü, 2 method kamera ile alakalı ise kullan. Yoksa camera GO kur.
XDA çöktü derken? Site çalışıyor ve TWRP'yi indirebiliyorum.
Method 2 KernelSU ile rootlatıyor, sıkıntı olmaz değil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.