Telefonu alalı 2 gün oldu ama hala çözemedim her tuşu denedim olmadı bilen var mı acaba?
Evet son derece memnunum.Ses kısma ve telefonu kapatma tuşlarına aynı anda basın. Bu arada konudan bağısmız telefondan memnun musunuz? Bende A52 var çok güzel telefon.
Evet işe yaradı teşekkürler.Aynı anda ses kısma ve güç düğmesine kısa bir şekilde basın.
Raporlayıp çözüm olarak seçerseniz sevinirim.Evet son derece memnunum.
Evet işe yaradı teşekkürler.
Elinizin kenarini ekrana soldan saga surerek de oluyor. Hatta isaret parmagiyla da oluyor ayni sekilde.Telefonu alalı 2 gün oldu ama hala çözemedim her tuşu denedim olmadı bilen var mı acaba?
Ben de denedim yaklaşık aynı sürede doldu şarj.Elinizin kenarini ekrana soldan saga surerek de oluyor. Hatta isaret parmagiyla da oluyor ayni sekilde.
Size birsey sorabilir miyim; konu actim ancak A32 kullanan bulamiyorum.
Ben bu telefonu; menusunden, hizli sarj aktif ve deaktif olarak sarj ediyorum. (Ayni sekilde, sifir ekran aydinligi ve ucak modu ve wifisiz) Suresi birebir ayni. Bozukluk mu var acaba? Siz denediniz mi?
Cok tesekkur ederim Mert Bey. Gunlerdir kafama takildi bu konu. Bozukluk mu var diye huylandim.Ben de denedim yaklaşık aynı sürede doldu şarj.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.