Samsung A32 ekran görüntüsü nasıl alınır?

Ses kısma ve telefonu kapatma tuşlarına aynı anda basın. Bu arada konudan bağısmız telefondan memnun musunuz? Bende A52 var çok güzel telefon.

Telefonu alalı 2 gün oldu ama hala çözemedim her tuşu denedim olmadı bilen var mı acaba?
Elinizin kenarini ekrana soldan saga surerek de oluyor. Hatta isaret parmagiyla da oluyor ayni sekilde.
Size birsey sorabilir miyim; konu actim ancak A32 kullanan bulamiyorum.

Ben bu telefonu; menusunden, hizli sarj aktif ve deaktif olarak sarj ediyorum. (Ayni sekilde, sifir ekran aydinligi ve ucak modu ve wifisiz) Suresi birebir ayni. Bozukluk mu var acaba? Siz denediniz mi?

Elinizin kenarini ekrana soldan saga surerek de oluyor. Hatta isaret parmagiyla da oluyor ayni sekilde.
Size birsey sorabilir miyim; konu actim ancak A32 kullanan bulamiyorum.

Ben bu telefonu; menusunden, hizli sarj aktif ve deaktif olarak sarj ediyorum. (Ayni sekilde, sifir ekran aydinligi ve ucak modu ve wifisiz) Suresi birebir ayni. Bozukluk mu var acaba? Siz denediniz mi?
Ben de denedim yaklaşık aynı sürede doldu şarj.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı