Samsung A32 kasıyor

celil uysal

Hectopat
Öncelikle herkese selam A32 cihazım yeni olmasına rağmen Google da Instagram'da takılmalar oluyor daha 2. günde kendini yeniden başlamaya başlad. I RAM kullanimi ise uygulama acik olmamasina rağmen 3.5 GB telefon 6 GB RAM olan bir telefonun kalması mantıklı gelmiyor. Hele bir de telefon daha 3 günlük 8000 TL az para değil y. Ardımcı olabilecek varsa sevinirim.

Öncelikle herkese selam A32 cihazım yeni olmasına rağmen Google da Instagram'da takılmalar oluyor daha 2. günde kendini yeniden başlamaya başlad. I RAM kullanimi ise uygulama acik olmamasina rağmen 3.5 GB telefon 6 GB RAM olan bir telefonun kalması mantıklı gelmiyor. Hele bir de telefon daha 3 günlük 8000 TL az para değil y. Ardımcı olabilecek varsa sevinirim.
Hz ve Görüntü canlılığını düşürmeyi deneyin.

Samsung cihazlarda bu problem var hatta S modellerinde bile bahsettiğin sorunlar oluyor ve bazı telefonlarda bu sorun kronikleşiyor. S20 serisinde bile bu tarz problemler var. Android tabanlı bir sorunda olabilir fakat artık kronikleşmiş gibi. Samsung tutor uygulamasından hata raporu oluşturun ve yetkililer ile paylaşın yardımcı olacaklardır.

Samsung cihazlarda bu problem var hatta S modellerinde bile bahsettiğin sorunlar oluyor ve bazı telefonlarda bu sorun kronikleşiyor. S20 serisinde bile bu tarz problemler var. Android tabanlı bir sorunda olabilir fakat artık kronikleşmiş gibi. Samsung tutor uygulamasından hata raporu oluşturun ve

Samsung cihazlarda bu problem var hatta S modellerinde bile bahsettiğin sorunlar oluyor ve bazı telefonlarda bu sorun kronikleşiyor. S20 serisinde bile bu tarz problemler var. Android tabanlı bir sorunda olabilir fakat artık kronikleşmiş gibi. Samsung tutor uygulamasından hata raporu oluşturun ve yetkililer ile paylaşın yardımcı olacaklardır.
Redmi 9c bile bundan daha iyi samsung kaliteli diye aldım aldığıma pişman oldum iPhone serisi 2. El telefon alsaydım keşke

1677745911935.png

Gayet normal kasması, MediaTek pişmanlıktır.

Ben Galaxy A32 kullanıyorum Aralık 2021'den beri, herhangi bir problem yok. Telefonu yeni aldığınız için oturması zaman alabilir bir ton güncelleme ıvır zıvır yapıyor arkada.

Öncelikle yeni almışsınız hayırlı olsun. Cihazın ilk güncellemeleri ve batarya kalibresi 4-5 günü bulabilir. Eğer cihazın çok RAM tükettiğini düşünüyorsanız bazı sistem uygulamalarını Android 11 ve üzeri Samsung cihazlara desteklenen uygulamalarda kaldırılabiliyor. Ekstradan RAM Plus özelliğini açıp normal RAM ile destekleyin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı