Samsung A32 LineageOS 20 GSI

lyntax

Decapat
Makaleler
9
Daha fazla  
Android 13 - Yenilik

1732923856344.png

⚠️ Önemli Uyarı:
Bozulan SD kartlarınız, USB portlarınız, telefonlarınız veya USB diskleriniz nedeniyle oluşacak herhangi bir hasardan ben ve Technopat.net sorumlu tutulamaz. İşlemi kendi garantiniz kapsamında yapmanız önemlidir.

🛠️ Durum ve Hatalar:

• Deneysel
  • Resmi değil.
  • Eğer bir hata tespit ederseniz, aşağıda belirtin. GSI ROM'lar cihaza göre tasarlanmadığı için çok fazla hata olabiliyor. (Hepsinde değil tabii ki)

📥 Kurulum Talimatları:

1. İndirdiğiniz .img.gz isimli dosyayı çıkarın, .img uzantılı olması gerekiyor.
  2. Önceki işletim sisteminizde bulunan PIN, Parmak izini kaldırın.
  3. Telefonu TWRP Recovery moduna alın.
  4. GSI dosyasını telefonun dahili depolamasına atın.
  5. .img (GSI) dosyasını system partisyonu olarak flaşlayın.
  6. Wipe Data yapın, Reboot System ile bootlayın.
📚 Kaynaklar:
📂 İndirmek için:
lineage-20.0-20241118-UNOFFICIAL-arm64_bvS.img.gz

📝Not:
Eğer ki GSI aşırı yavaş indiriliyorsa, Problems Downloading? butonuna basıp IX Australia (Brisbane, Australia, AU) sunucusunu seçin.
Eğer ki boot olmazsa vendor.img dosyasını indirin, vendor partisyonu olarak flaşlayıp boot deneyin.

Son düzenleme:
Hocam POCO X6 5G/Redmi Note 13 Pro 5G(Garnet) için Custom ROM varmıdır? LineageOS desteklemiyor ve sanki yıllardır POCO için custom ROM arıyorum.

Hocam POCO X6 5G/Redmi Note 13 Pro 5G(Garnet) için Custom ROM varmıdır? LineageOS desteklemiyor ve sanki yıllardır POCO için custom ROM arıyorum.
Selam, öncelikle bildirim gelmiyor bu yüzden mesajlarımı alıntıla yaparsanız daha hızlı görebilirim. POCO X6 5G için araştırmaya çalışacağım. Redmi note 13 Pro 5G için de aynı şekilde.

Küçük bir araştırma sonucu aynı donanımlara sahip olduklarını öğrendim. Yani POCO X6 5G ROM'unu Redmi Note 13 Pro 5G'ye de yükleyebilirsiniz. Dosyaları paylaşıyorum.
===== RECOVERY =====
OrangeFox Recovery garnet Codename
NOT: Recovery'i flaşlarken fastboot flash boot recovery.img KULLANMAYIN! Cihazınız brick olacaktır! Bunun yerine fastboot flash recovery recovery.img KULLANIN! Bu şekilde cihazınız brick olmaz. İşlem bittikten sonra fastboot reboot recovery komudu ile telefonu recovery modunda yeniden başlatın.
==================

===== ROMS =====
CrDroid 10 Android 14 Official
CrDroid 11 Android 15 Official
ProjectMatrixx Android 14 Official
===============

Son düzenleme:
Selam, öncelikle bildirim gelmiyor bu yüzden mesajlarımı alıntıla yaparsanız daha hızlı görebilirim. POCO X6 5G için araştırmaya çalışacağım. Redmi note 13 Pro 5G için de aynı şekilde.

Küçük bir araştırma sonucu aynı donanımlara sahip olduklarını öğrendim. Yani POCO X6 5G ROM'unu Redmi Note 13 Pro 5G'ye de yükleyebilirsiniz. Dosyaları paylaşıyorum.
===== RECOVERY =====
OrangeFox Recovery garnet Codename
NOT: Recovery'i flaşlarken fastboot flash boot recovery.img KULLANMAYIN! Cihazınız brick olacaktır! Bunun yerine fastboot flash recovery recovery.img KULLANIN! Bu şekilde cihazınız brick olmaz. İşlem bittikten sonra fastboot reboot recovery komudu ile telefonu recovery modunda yeniden başlatın.
==================

===== ROMS =====
CrDroid 10 Android 14 Official
CrDroid 11 Android 15 Official
ProjectMatrixx Android 14 Official
===============
"Küçük bir araştırma sonucu aynı donanımlara sahip olduklarını öğrendim. Yani POCO X6 5G ROM'unu Redmi Note 13 Pro 5G'ye de yükleyebilirsiniz." Öyle zaten hocam. Bu yüzden Garnet demiştim. Garnet o 2 telefonun mimarisi.
Yardımınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı