MUHAMMET KAAN KARAAS
Femtopat
Daha fazla
Merhaba, yaklaşık iki buçuk yıl önce aldığım Samsung Galaxy A32'yi bir hafta önce bootloader kilidini açtım. Sonra telefonu kullanmaya başladım. Kullanırken WhatsApp'ın çalışmadığını ve sesin olmadığını fark ettim. Bunun sonucunda telefonun bootloader kilidini kapatmaya karar verdim ve önceki adımları uyguladım. Sonra Bootloader'ı kapatma menüsüne geldim, onayı verdim ve telefon yeniden başlatıldığında şöyle bir hata aldım:
Security error: This Phone has been flashed with unauthorized software and is locked. Call your Mobile operator for additional Support. Please Note that repair/return for this issue may have additional cost.
Bu hatayı araştırdım ve nedenini buldum. Meğer geliştirici seçeneklerinde OEM kilidini açmak gerekiyormuş, ancak ben bunu çözemedim. Telefonu download moduna aldım ve klasik Galaxy A32 stock ROM'u kurmaya çalıştım (bu arada bu işlemi Odin programı ile yaptım). Yüklenme esnasında ise sonda takılı kaldı. Yaklaşık 2 saat bekledim ve işlemi iptal ettim. Sonrasında şu hatayı aldım:
An error has occurred while updating the device software.
Şu an bu durumda kaldı ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Security error: This Phone has been flashed with unauthorized software and is locked. Call your Mobile operator for additional Support. Please Note that repair/return for this issue may have additional cost.
Bu hatayı araştırdım ve nedenini buldum. Meğer geliştirici seçeneklerinde OEM kilidini açmak gerekiyormuş, ancak ben bunu çözemedim. Telefonu download moduna aldım ve klasik Galaxy A32 stock ROM'u kurmaya çalıştım (bu arada bu işlemi Odin programı ile yaptım). Yüklenme esnasında ise sonda takılı kaldı. Yaklaşık 2 saat bekledim ve işlemi iptal ettim. Sonrasında şu hatayı aldım:
An error has occurred while updating the device software.
Şu an bu durumda kaldı ve ne yapacağımı bilmiyorum.
Son düzenleyen: Moderatör: