huytur Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 171 10 Mart 2024 #1 Telefonuma Custom ROM atıktan sonra böyle oluyor, ne yaparsam olmuyor. TWRP ve download moduna girebiliyorum.
Telefonuma Custom ROM atıktan sonra böyle oluyor, ne yaparsam olmuyor. TWRP ve download moduna girebiliyorum.
KS KS huytur Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 171 10 Mart 2024 #21 Heribert Yavuz dedi: Hangi sürümü kurmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... GSI ROM kurdum. Odin olmadı eski sürümleride denedim. Artı 0 Eksi
Heribert Yavuz dedi: Hangi sürümü kurmaya çalışıyorsun? Genişletmek için tıkla... GSI ROM kurdum. Odin olmadı eski sürümleride denedim.
LATECHENS Hectopat Katılım 22 Şubat 2021 Mesajlar 389 Çözümler 8 10 Eylül 2024 #22 Ne yaptınız hocam? Son durum nedir kurduysanız düzgün çalışıyor mu? Artı 0 Eksi
D Dokmangt Centipat Katılım 24 Temmuz 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Temmuz 2025 #23 huytur dedi: GSI ROM kurdum. Odin olmadı eski sürümleride denedim. Genişletmek için tıkla... Hanging GSI ROM'u kurdunuz bende ROM be GSI ROM denedim v Kuramadìm. Artı 0 Eksi
huytur dedi: GSI ROM kurdum. Odin olmadı eski sürümleride denedim. Genişletmek için tıkla... Hanging GSI ROM'u kurdunuz bende ROM be GSI ROM denedim v Kuramadìm.
KS KS huytur Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 171 2 Temmuz 2025 #24 Dokmangt dedi: Hanging GSI ROM'u kurdunuz bende ROM be GSI ROM denedim v Kuramadìm. Genişletmek için tıkla... Merhaba hatırlamıyorum ama şu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Dokmangt dedi: Hanging GSI ROM'u kurdunuz bende ROM be GSI ROM denedim v Kuramadìm. Genişletmek için tıkla... Merhaba hatırlamıyorum ama şu video yardımcı olacaktır. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et