Merhaba, kaçak olan Samsung A32 cihazıma IMEI atıldıktan sonra yükledikleri ROM berbat bir şeydi.
Stock ROM yüklemek için, TWRP yükleyip efs, modem gibi yedeklerimi almak istedim.
Ancak yüklerken yanlış bir versiyon yükledim sanırım ki, fotoğraftaki ekrana gelip tekrar reset atıyordu... Sonrasında başka TWRP yükledim, TWRP'ye girmeyi başardım. Ancak bu defa da yine bu ekrandan sonra reset atıp duruyordu, TWRP de ise telefonun dahili hafızasına giriş yapamıyorum. Muhtemelen Bootloader ile telefonun dahili hafızasının yolunu değiştirip işi berbat ettim. Bu konu hakkında yardımcı olabilecek arkadaşlar el atabilir misiniz?
Hocam muhtemelen uyumuşsunuzdur, Türkiye Rom yükledim, çalıştı. IMEI görmediği için ağda kayıtlı değil uyarısı alıyorum. Onu da tahminimce aldığım yedekleri yükleyince geleceğini düşünüyorum. SkyHawk yüklemek için önce TWRP yüklemem mi gerekiyor? Yoksa direkt SKYHAWK yükleyebilir miyim? Rahatsız etmemek adına biraz baktım ama bulamadım. Öncesi için yanlış TWRP yüklediğim için açılmamıştı cihaz açıkcası biraz korktum bilgisayarımdaki hangisi doğrusu emin değilim.
Hocam muhtemelen uyumuşsunuzdur, Türkiye Rom yükledim, çalıştı. IMEI görmediği için ağda kayıtlı değil uyarısı alıyorum. Onu da tahminimce aldığım yedekleri yükleyince geleceğini düşünüyorum. SkyHawk yüklemek için önce TWRP yüklemem mi gerekiyor? Yoksa direkt SKYHAWK yükleyebilir miyim? Rahatsız etmemek adına biraz baktım ama bulamadım. Öncesi için yanlış TWRP yüklediğim için açılmamıştı cihaz açıkcası biraz korktum bilgisayarımdaki hangisi doğrusu emin değilim.
Hayırlı olsun hocam. Bildiğim kadarıyla skyhawk TWRP'nin üzerine kurulmalı. Zaten muhtemelen öylesi daha kolay olacaktır. Yalnız TWRP çalışıyorsa uğraşmaya gerek yok, restore'a basıp TWRP üzerinden yedeğinizi yükleyebilmelisiniz.
Yedeği yüklediğinizde IMEI durumunun düzelmesi hakkında daha önce de dediğim gibi maalesef bilgim yok.
Bu arada TWRP'yi buradan yüklediğinizde sorunsuz çalışmalı.
Yedeklerin rootla alakası yok ki hocam, yedeğinizi telefon hafızasına geçirip tekrar deneyebilir misiniz?
Bu arada restore kısmından sistem imajını seçerseniz sanırım önceki bozuk yazılıma dönecek. En baştan Odin'le uğraşmamak için işaretlemeden kurmayı deneyin.
Yedeklerin rootla alakası yok ki hocam, yedeğinizi telefon hafızasına geçirip tekrar deneyebilir misiniz?
Bu arada restore kısmından sistem imajını seçerseniz sanırım önceki bozuk yazılıma dönecek. En baştan Odin'le uğraşmamak için işaretlemeden kurmayı deneyin.
Hocam yedekler telefon hafızasında, zaten SD karta yüklemeye çalıştım fakat boyutu büyük olduğu için yükleme yapmadı. Klasörü açıyorum, içi bomboş görünüyor
Hocam yedekler telefon hafızasında, zaten SD karta yüklemeye çalıştım fakat boyutu büyük olduğu için yükleme yapmadı. Klasörü açıyorum, içi bomboş görünüyor
Böyle görünüyor hocam
Skyhawk'ta yüklemiş olduğum SM-A32F klasörü Files bölümünde de hiç görünmüyor hocam